Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety,ktore zazdroszcza innej kobiecie urody sa glupie i prymitywne.

Polecane posty

Gość gość

Zadna inteligentna kobieta z klasa i poczuciem wlasnej wartosci nie bedzie innej nigdy zazdroscic.

Gość gość
Bedzie zazdroscic, tylko sie nie przyzna. Uroda akurat to jest cos co przypada losowo i od nas nie zalezy.

Gość gość
Jak bedzie sie podobac samej sobie i nie bedzie miala kompleksow oraz swiadomosc,ze uroda to nie wszystko to uwierz mi,nie bedzie.

Gość gość
Oj tam. Ja uchodze za piekna kobiete, intelekt tez na swoim miejscu, a zdarza mi sie innym zazdroscic urody:) Oczywiscie po cichu i bez zadnych zawistnych zapedow.

Gość gość
Ja bym powoedziala, że wszystko zaczyna sie od kasy, nie tyle urody. Uroda urodą, jak masz dobre kosmetyki, dobry ciuch, to nawet brzydka kobieta będzie atrakcyjna. Nie ma brzydkich, są tylko zaniedbane i niedofinansowane, pod tym wzglednem. Te ładne, rywalizują ze sobą ktora piekniejsza i co ma lesze, te brzydkie aspirują do nich, uważając je za puste tapeciary. Z kolei te tzw "zrobione" patrzą z gory na te zaniedbane. Bledne koło, ale są naturalnie ładne i mądre, tak samo jak brzydkie i głupie. Nie o urode chodzi, ale o olej w głowie. :D