Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jest temat kury domowej, która jest dumna ze swojego żywota?

Polecane posty

Gość gość

Usunięty na prośbe autorki, zbyt dużó gorzkich słów usłyszała.

Gość gość
duzo

Gość gość
obrazila sie i zglosila do usuniecia

Gość gość
Wezcie sie nie osmieszajcie. Zarowno tzw kura domowa jak i babka pracujaca na szeregowym stanowisku za srednia krajowa to osoba ktora ma szare zycie, mrowka jedna z miliona innych. Fascynujace zycie to moze miec prezes banku, chirurg transplantolog, top modelka.

Gość gość
dokładnie :)))

Gość gość
o wyzej znowu jakas kurka ko ko ko a czy wy myslicie ze wszyscy pracuja na tasmie, kasach albo w galerii handlowej jako ekspedient? pomiedzy takimi pracami a lekarzem czy prezesem banku cos jeszcze jest

Gość gość
A ja tam lubie moje " szare zycie " :) Praca to tylko sposób na zarabianie kasy , na prawdziwe zycie poza praca :) Fajnie, jak jest lekka i zgodna z zainteresowaniami, ale sensem zycia ? Nieee zdecydowanie dla mnie nie ! Ja tam nie urodziłam sie by pracowac, znam lepsze zajęcia..

Gość gość
20:32 aha :-)nie urodzilas sie zeby pracowac ale zeby jesc to juz tak.

Gość gość
20:32 myślę że jest bardzo wielu ludzi którzy maja takie podejście .Ja lubię swoją pracę i się w niej realizuje ale gdybym nie musiała pracować to tez znalazła bym sposób na realizację siedząc w domu ,podróżując itp.....możliwości jest mnóstwo tylko ta kasa. Niestety mało która kafeterianka się do tego przyzna.

Gość gość
A czy nie można zarabiać pieniędzy robiąc co się lubi? Można przykładowo podróżować i przy okazji zarabiać na tym pieniądze.

Gość gość
tak modelka ma fajne życie a byłaś kiedyś modelką miałaś tak dość że nie mogłaś oddychać , a jak widziałaś laskę z dzieciakiem i Januszem z brzuchem to szłaś do domu i ryczałaś , dlaczego nie mam normalnego życia , tylko jestem takim poyebem nie miałaś to nie gadaj głupot specjalistko od wszystkiego a faktycznie znająca sie na g*****e .

Gość gość
a dodam że ja mam już 35 lat i niestety mój czas minął ale mam teraz super życie fest siedzę i w******m się na forum dla bezrobotnych .

Gość gość
Cześć robaczki, kura domowa ma więcej zajęć niż Twój rozumem może pojąć:-) a wiesz że własny temat można usunąć samemu? Nie? No nie dziwię się! Robaczki idą święta, naprawdę nie mam czasu na kafe, a i o jakich słowach mówisz skarbie? Jeszcze nic nie powiedziałaś co zrobiło by na mnie wrażenie, ale na Tobie widać tak skoro zakładasz kolejny:-) a ja swój temat odtworze po świętach a wy sobie piszcie co chcecie pod moją nieobecność bo przecież w gębie jesteście mocne, oj głupie robaczki, wesołych świąt.