Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Szwajcarzy są przystojni?

Polecane posty

Gość gość

Hej, jadę do Szwajcarii na aż 6 lat kontraktu (praca itp). Wiadomo, chciałabym kogoś poznać tam. Pytanie, jacy są szwajcarzy z wyglądu, zachowania. Dobrze wychowani czy raczej zwykłe buraki?

Gość gość
Wiadomo, chciałabym kogoś poznać tam X polaków szukaj a nie obcymi się interesujesz, przez takie jak ty nasz naród się rozpada

Gość gość
Przede wszystkim Szwedzi są wysocy na pewno wyżsi od Polaków, i z reguły chociaż nie wszyscy to blądyni

Gość gość
gość dziś Przede wszystkim Szwedzi są wysocy na pewno wyżsi od Polaków, i z reguły chociaż nie wszyscy to blądyni x a reszta to blondyni :p

Gość gość
Dziewczyny najlepsi to Murzyni, Turcy i Arabowie! Tylko oni! :) Aha, ale musicie iść z nimi do łóżka na pierwszej randce - taka kultura, trzeba być postępową i tolerancyjną :)

Gość gość
Jeszcze jed o Szwedki, jak i Niemki nie są raczej urodziwe.

Gość gość
Chodziło mi o SZWAJCARÓW, a nie szwedów. Po za tym to nie twoja sprawa z kim się umawiam, a z kim nie.

Gość gość
To jedna z tych co idą od razu do łóżka i jeszcze dają się nagrywać? fiu fiu jakiś nowy trend

Gość gość
Po za tym szukam PARTNERA DO STAŁEGO ZWIĄZKU, a nie na jeden numerek

Gość gość
W Szwajcarii nigdy nie byłam chociaż wiem że tam jest drogo.

Gość gość
Mieszkam w Szwajcarii i powiem, ze Polki raczej nie mają tutaj powodzenia. W Szwajcarii są wszystkie typy urody, bo to jest mieszanka różnych narodów. Może znajdziesz jakiegoś partnera jak jesteś mądra i atrakcyjna ale wątpię czy taki związek się utrzyma na dłuższą metę.

Gość gość
swęszyłaś kasę i tyle, przy okazji pracy bogaty maż buhaha a odpowiadajac na pytanie - nie da się tego stwierdzić, bo szwajcarów już praktycznie nie ma, ten kraj to multi kulti, baaaaardzo dużo tam jest imigrantów i uchodzców z dawnej jugosławii, z albanii, od 2 wojny św tam uciekali, bardzo duzo wszelkiej maści nowobogackich z kazdej strony świata, na szwajcarie silny wpływ maja niemcy i znaczy odsetek szwajcarii to wlasnie niemcy, dobrze wiesz ze szwajcaria dzieli się na kantony, w kazdym jest inaczej, mojemu sercu bliska jest francja i włochy, niemcy jak to niemcy, nudziarze i wali im na łeb na stare lata i farbuja wlosy na kolorowo i robia irokeza... tak sa bardziej przystojni niz polacy ale to dlatego, ze bardziej tolerancyjni na dbanie o siebie, maja pieniadze by się dobrze ubrać, lepiej zjeść niż my, maja kase na wakacje, zyja bezstresowo x wg mnie najprzystojniejsi faceci w europie sa we włoszech oraz w krajach bałkanskich -chorwacja, serbia, bośnia oraz w grecji, ale jestem facetem i moze kobiety sie ze mna nie zgadzaja, mowie jakbym ja byl kobieta to gdzie bym sie udał polacy sa przystojni ale tylko młodzi, po 30 to juz jedna wielka kupa

Gość gość
j.w pracowałam w tym kraju jakiś czas i Polki nie maja powodzenia, ogólnie Polacy nie sa jakoś bardzo lubiani, raczej neutralne nastawienie, zauważyłam że oni póżno wchodzą w stałe zwiazki, małżeństwa, a jeśli już to robią to z kimś na swoim poziomie intelektualnym, finansowym. Nie spotkałam się z parami typu on przystojny lub bogaty, ona ładna biedna dziewuszka ze wschodu. Szwajcaria to strasznie drogi kraj, drożej jest tylko w Monako, po prostu wszystko od papieru do d...po mleko jest drogie.

Gość gość
Czy ja wiem , czy przystojni , tam jest więcej Arabów i gości z Bałkanów niż takich rodowitych Szwajcarow, ktoś dobrze powiedział , oni i Niemcy z południa wieża się na zasadzie kasy , pomijając starych dziadów chcących 18 stki z Ukrainy ,ogólnie Szwajcarzy to bogate tepaki, 10 % ma maturę ale jednak jakimś cudem się im przelewa , mieszkałam w południowych Niemczech w Bawarii i ogólnie to są takie buce, jak coś do ciebie mówią to masz wrażenie że cię nienawidzą a to taki styl mówienia , lubią czuć się mądrzejsi a już szczególnie jak jesteś dziewczyną ze wschodu