Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie bedziesz decydowal jak mam zyc...

Polecane posty

Gość gość

stara meska wywloko.

Gość gość
po co dziecko zakladasz tyle tematow? psychiczna czy co?

Gość gość
Bo taki mam kaprys. A chorym psycholem to ty jestes przesladujacym niewinnych ludzi.

Gość palę_maile
zaczyna się okres 'buntu' u małolaty w wieku 13 lat ! wszyscy są debilami a małolata najmądrzejsza .

Gość gość
Beded,iesz tanczyla tak jak ja zagram i to sobie zapamiętaj! Koniec kropka

Gość gość
palę_maile dziś zaczyna się okres 'buntu' u małolaty w wieku 13 lat ! wszyscy są debilami a małolata najmądrzejsza . x no niestety masz rację, może jak sobie powyzywa to jej ulży i w realnym świecie ludzie będą mogli odetchnąć z ulgą

Gość gość
Bedziesz*

Gość gość
20.34 uważasz że idiota ma prawo komuś bezkarnie życie rozwalać?Ona jest mężatką i matką! ma swoje życie ,ma 40 na karku a stary cap chce nią dyrygować ,jakim prawem obcy chłop chce kimś dyrygować hmmm? to jest chore i wręcz karalne.!

Gość gość
A ty zdechnij to wszyscy odetchna z ulga.

Gość palę_maile
' stary cap chce nią dyrygować ,jakim prawem obcy chłop' xxx skoro dorosła i ma 40 lat i jest matką a zachowuje się jak małolata to po cholerę tu przylazła wylewać żale ? - ze starym capem porozmawiaj a tu duupy nie zawracaj !

Gość gość
20.34 prędzej w pierdlu wylądujesz za to co robisz,nie myśl że masz prawo komuś bezkarnie niszczyć życie chory stary capie!

Gość gość
20.44 to go nie powinno interesować jak ona się zachowuje albo jak żyje czy jak wygląda! Nie ma prawa interesować się jej życiem i tym bardziej w nie ingerować za długo sobie cap pozwala za długo! dobrze że ktoś poruszył wreszcie ten temat bo cap przegina pałę!To jest karalne.

Gość gość
nie twoja sprawa jak się kto zachowuje! nie powinna nikogo interesować mężatka i matka dzieci!niezależnie od tego jak młodo wygląda!Nic debilizmu nie usprawiedliwia !

Gość gość
Do autorki - w końcu przejrzałaś na oczy? W końcu dotarło o ciebie, że to on ciebie hejtuje w necie a nie jacyś ludzie? Lepiej późno niż później, cieszczególnie się życiem, kochaj dzieci i męża i NIGDY nie wracaj wstecz, nawet myślami, on nie jest tego wart, to typ gonitwy króliczka, gdy złapie ogląda się za następnym.

Gość gość
Ten człowiek powinien odpowiedzieć karnie za to co zrobił za jej plecami i w jej imieniu ,za to jak zniszczył pasje i marzenia jej dziecku a winą obarczył niewinnego człowieka a z niej za plecami zrobił wariatkę- nielegalnie wyrobiło opinię psychicznie chorej,znany jest już z tych swoich nielegalnych działalności ,nawet swojej chrzestnicy wyrobił żółte papiery tylko pytanie jakim prawem robi to wobec obcej kobiety i jej dziecka/dzieci?Do pudła z takim!Jakim prawem bez jej zgody zakłada monitoringi i podsłuchy i dlaczego bez jej zgody blokuje komuś numer? ,jakim prawem chce mieć w łapach dokumentację medyczną cudzego dziecka? Jakim trzeba być świrem żeby takie rzeczy za plecami robić

Gość gość
20.59 nie jestem autorką a ty mylisz adresatów nie o tej osobie mowa!

Gość gość
czemu 90% postów jest autora tematu?

Gość gość
Tado stary capie niech to do ciebie dotrze że nie masz prawa dyrygować cudzym życiem i żaden immunitet cie do tego nie upoważnia!!!Nie wywijaj kota ogonem bo to o tobie!Dotarło?!!!Wnukami się zajmij i babą!a nie cudzą kobietą i cudzymi dziećmi czy tym jaki sport uprawiają!

Gość gość
wpisy od 20.38 są moje.kobieta

Gość gość
pomógł Psalm 18.

Gość gość
20.59 hejtuje mnie jego syn drugi taki jak on sam oraz kochanki mojego męża Gabrycha i Katarzyna