Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwica, depresja i sposób na szczęście.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, chciałabym porozmawiać z osobami które są na drodze do szczęśliwego / spełnionego życia. Zwłaszcza tymi które cierpiały lub cierpią na nerwicę lub/i depresję. Co staracie się robić ze swoim życiem ogólnie i na co dzień by czuć się spełnionymi i szczęśliwymi?

Co staracie się robić ze swoim życiem ogólnie i na co dzień by czuć się spełnionymi i szczęśliwymi? x weteranka tych chorób: wnikam w siebie, analizuję swoje emocje, nie osądzam się za to, co czuję. nie zaglądam w głowy innych ludzi, co o mnie myślą. regularna aktywność typu basen, spacery, rozciąganie angażuję się w czynności, które przynoszą mi szybkie efekty, jak coś nie przynosi, to zamiast skupiać się na braku motywacji próbuję się cieszyć z samej tej czynności. i wiele wiele wiele innych

Gość gość
"Nigdy się nie poddawaj" Spelnilem marzenie z dzieciństwa, Ale do pelni szczęścia "kogoś" mi brakuje...

Gość gość
up

Gość gość
polecam mlodlitwy błagalne jakie wierni moga prywatnie zanosic w wzmaganiach z mocami ciemoscia wydawnicto marianie

Gość gość
Staram się panować nad nakręcaniem się w negatywne myśli i napadami lękowymi jak tylko wyczuję że zbliża się ,,burza''. Odcięłam się od swoich znajomych z cudownymi życiami, bo nie umiałam sobie radzić z porównywaniem się i zazdrością. Słabe rozwiązanie, bo w sobie tego nie przepracowałam ale przynajmniej czuję się lepiej. Chodze za to na zumbę i fitness, żeby poprzebywać między ludźmi, którzy niewiele o mnie wiedzą i dzięki temu mnie nie oceniają. No i przy okazji odhaczam aktywność fizyczną. Staram się uczyć wierzyć w szczęście i uspokajać samą siebie poprzez pisanie afirmacji