Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angela11121

co polecacie T mobile czy play

Polecane posty

Gość Angela11121

jestem w orange i chciałam przecnieść numer do innego opertatora, jakie macie opinie z nimi? Pozdrawiam

Gość gość
Przeniosłam z Orange do T mobile i póki co jestem zadowolona teraz płace 25 zł co miesiąc dużo internetu mam,nielimitowane rozmowy,a w Orange abonament miałam niby 40 zł a nie raz przekroczyło do 60 zł

Gość gość
nie lepiej zapoznać się z ofertą na kartę? ja przeniosłam z orange do mobile vikings i płacę mniej a mam więcej, ja akurat korzystam z dużej ilości internetu więc ich oferta jest dla mnie dobra, zwłaszcza że internet przechodzi z miesiąca na miesiąc jak nie wykorzystasz. Napisz więcej co Cię interesuje i na czym Ci zależy

Gość Angela11121
a ile płacisz? mi zalezy na rozmowach i sms, no i internet tez sie liczy, ile masz internetu teraz? Mozesz napisac coś o zasięgu?

Gość gość
z tych dwóch tylko play .,, Prosty wybór dawniej najtansze oferty mial virgin mobile , ale nie wiem jak z zasiegiem ., Play ma dobry zasięg , nie tak dobry jak Orange, ale lepszy niż Virgin mobile czy T mobile

Gość gość
Angela11121 ja płacę 29 zł, mam nielimitowane rozmowy i sms i 15 gb internetu. co do zasięgu to on jest oparty na nadajnikach play, wiec jest dobry, nie narzekam. :) internet tez jest całkiem szybki :)