Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 , www.swornica.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 , www.browarnamyslow.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 czemu wstawiasz puste posty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 Dobrze wiesz że nie daje pustych postów i że daje linki więc nie rób z siebie większego idioty niż jesteś!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 Dobrze wiesz że to nie są puste posty dobrze wiesz że widzisz tu linki i że linki wchodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 , www.czarnowasy.opole.opoka.org.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 ja nie mam schiz ani omamow wiec nie widze linkow, jak widzisz to do specjalisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 13:27 idioto to czemu każdy kogo się pytam mówi że widzi te linki wszyscy co do jednej osoby widzą te linki więc większość ma rację więc to ty masz schize muszę cię zmartwic byłem w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu i co? Nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych i co zatkało cię? Jak to czubku wytłumaczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 13:27, www.wszn.opole.pl tutaj byłem i nic mi nie stwierdzili i co zatkało cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 jak ja im wklejam to widza, pisalem ze nie umiesz nawet linka wkleic to ciebie wyreczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach