Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widziałem w parku matkę z wózkiem w legginsach, widać jej było wargi sromowe

Polecane posty

Gość gość

przez te legginsy, masakra

Gość gość
Heh... tak zwany cameltoe ;-) przypominam drogie Panie leginsy to nie spodnie. Leginsy tylko do ubrań zakrywajacych pupę. Wesołych Świąt.

Gość gość
fajnie miales, jestem kobieta a tez byn chciała takie cos zobaczyc.

Gość gość
Uwazam ze leginsy nie nadaja sie na ulice.kinga

Gość gość
A to ze to byla matka to nie ma zadnego znaczenia

Gość gość
Tak to prawda, nie wszystkie kobiety potrafią dostosować leginsy do reszty ubioru, wygląda to nie raz bardzo śmiesznie i kompromitująco ,kiedyś mojej przyjaciółce kilka razy zwracałam uwagę że przy schylaniu widać jej zarys podpaski ,jednak nie przejęła się tym ,przyznam że i ja nieraz też zakładam leginsy gdy mam okres, jednak zazwyczaj pupę mam zakrytą dłóższą tuniką.

Gość gość
dłÓższą?Serio?:( Czyli się potwierdza ze w legginsach chodzą głownie ćwierćmózgi...

Gość gość
Ja najczęściej ubieram legginsy i zawsze takie, które nie prześwitują za 100 zł wzwyz, nie ubieram do nich tuniki, taka moda, super wygodnie, sukienki i szpilki tylko na wyjścia i imprezy. Te, które pokazują "wszystko" w legginsach za 9 zł w promocji, niech zakładaja tuniki i tyle.

Gość gość
Skoro była z wózkiem, to mijając ją musiałeś się na nią pogapić dokładnie w to miejsce. Jakbyś się zboczeńcu na jej wzgórek specjalnie nie gapił, to byś nie zauważył.

Gość gość
To sie nazywa kopyto więlbłąda

Gość gość
Jak ona wsadziła wózek w legginsy? Bo ze składni zdania ewidentnie wynika, że wózek był w legginsach. Ech te braki w wykształceniu, zawsze wyjdą.....

Gość gość
Mniam, jedyna rzecz, za którą cenie Arabię, to to kopyto :)

Gość gość
może ona czeka aż ją jakiś Mokebe wyhaczy widząc jej wielką waginę...

Gość gość
bo widocznie ona cipę nosi na wierzchu dla 500+ i tak jak suka daje każdemu kto ją przeleci

Gość gość
no nie...... tak wyjść , jakiś chyba ekshibicjonizm. lubie legginsy i noszę je nawet w okresie , ale pupcia jest dobrze zasłonięta, a nie na widok.

Gość gość
Legginsy są dla ludzi. Jeśli nie prześwitują, ma się ładna pupę to wyglądają elegancko ;) natomiast gdy jak wyżej aż widać w nich wiszące wargi, co już jest powodem żeby tego typu spodni nie nosić, wielkie dupsko z kalafiorem to można dobrać inna część garderoby żeby to jakoś wyglądało, nie wszystkim pokazywanie pupy służy he

Gość gość
Kocham leginsy. Mój mąż nigdy mi nie przepuści, widząc mnie w nich, uwielbia mój wyćwiczony tyłeczek w opiętych leginsach:)

Gość gość
Ja kiedys a mieście jak szlam z facetem to widziałam laske e samych gaciach, tak wygladala z dalekamasakra im blizek bylam tym coraz bardziej to bylo widac , mysalam ze moze ma spodnie w kolorze skóry ale te majty bylo widać, dopiero z bliska bylo widac ze ma legginsy ale a jej wielkim tylku byly praktycznie przezroczyste masakra

Gość gość
No i super.każda kobieta ma wargi sromowe.Gdybyś widział c***a to mógłbyś być w szoku