Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego uważacie, że seks oralny to zło?

Polecane posty

Gość gość

Przykład z jednego z tematów. "a i jeszcze mu wieczorem loda musisz pociągnąć bo inaczej kasy nie da na kosmetyki" Serio mamusie tak to odbieracie?:(

Gość gość
Bo to ozieble i o waskich horyzontach babsztyle. Wystarczy poczytac je tutaj

Gość gość
Zdanie wyrwane z kontekstu , nie oznacza ze ktos uwaza oral za cos zlego , rownie dobrze moznaby napisac , i jeszcze pipy mu nadstaw wieczorem, bo inaczej ci ksy na kosmetyki nie da Domyslam sie ze zdanie wyrwane z kontekstu z tematu o niepracujacych :)

Gość gość
Ale odczytuje je tak w takim razie. Robienie loda jest obowiązkiem. Tyle, że jak pracujesz możesz się wymigac, a jak nie pracujesz to nie możesz. Serio?

Gość gość
Nie wiem , moze u niektorych tak jest

Gość gość
Złośliwe baby i tyle. Wszystko napiszą byle obrazić bliźniego.

Gość gość
Autorko podejrzewam że dla autorki tych słów sam sex jest be i nie bardzo ma na niego ochotę.

Gość gość
Każdy w seksie ma swoje preferencje, więc takie kobiety, które się brzydzą oralnego też będą. No i co zrobią? Dla mnie anal jest dziwny - jedyne co rozumiem to anal jako fetysz, ale większość kobiet go uprawiających wcale tak o tym nie pisze, czesto właśnie "bo mąż lubi, to czasem jest anal".

Gość gość
Ja oralu nie uprawiam bo mnie obrzydza i tyle. Po za tym od seksu oralnego mozna miec raka gardła , na narzadach płciowych sa rozne bakterie np.wirus hpv odpowiedzialny za raka szyjki macicy, powoduhe tez raka w gardle. poczytajcie o tym, coraz wiecej nowotworow jest u młodych ludzi.

Gość gość
Zauważyłam, że seks oralny traktujecie jednostronnie. Tzn. kobieta robi facetowi loda. A facet to co? Nie robi wam minetki? Przecież to powinno w dwie strony działać. Ja robię mężowi dobrze, a on mnie.

Gość gość
Ja nie lubie minetki wiec problem z glowy

Gość gość
Jasne że działa w dwie strony przynajmniej u mnie.

Gość gość
Uwielbiam robić loda. Minetkę lubię, ale bardziej lubię bawić się penisem. Seks analny podnieca mnie. Ogólnie kocham seks i nigdy nie będzie dla mnie przykrym obowiązkiem. :)