Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smuci mnie ze Polska wies awansowala cywilizacyjnie i wobec tego moj plan B...

Polecane posty

Gość gość

ma mniejsze szanse powodzenia. Kiedys sobie myslalem, iz jak nie znajde dziewczyny u siebie w miescie, to zawsze sa tysiace dziewczyn ze wsi, czyli z terenow wiejskich, ubogich, gdzie autobus dojezdzaja raz na 2 godziny, a tak to nic sie nie dzieje, ludzie jedza to co wyprodukuja itp.. wiedzialem, ze dla takich dziewczyn chlopak z miasta z praca biurowa a do tego z odbrym charakterem, to byloby spelnienie marzen, awans spoleczny, zlapanie byka za rogi... Tymczasem sytuacja sie zmienila, polska wieś już nie jest uboga, mają tam środki unijne, nowoczesne gospodarstwa, drogie traktory itp.. wiec moj plan B ma mniejsze szanse powodzenia...

Gość gość
hahahah chłopie na polskiej wsi nie ma dziewczyn 90% powyjeżdżało za granice

Gość gość
eh ok trzebe zrobic forme, kupic dobre ciuchy i znalezc sobie absolwentke pedagogigi lub filologii :D

Gość gość
ktos sie wypowie w tym temacie? ja studiowalem 20-15 lat temu wtedy osoby z malych miasteczek pochodzily z ubogich rodzin, a te ze wsi tym bardziej teraz swiat stoi otworem... ludzie sie bogaca.... i chyba malo juz jest ksiezniczek na wsi czekajacych na ksiecia na rumaku

Gość gość
Ja jakbym mieszkala na wsi to bym splodzila gromadke dzieci i zajmowała sie uprawa roslin,warzyw,owocow, dla rekreacji trzymalabym tez duzo zwierząt. To by bylo zycie, czekam na księcia ze wsi,ktory zabierze mnie z zepsutego miasta

Gość gosc

ktos ma cos do dodania?

Gość man on the moon

ja mam 

zdechniesz him pod płotem gdzie twoje miejsce ty wiejska ściero!!!