Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on nie chce tylko seksu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku od 6 lat, mamy po dwadzieścia pare lat. Od 3 lat mój tż przestał interesować się seksem, tzn samym aktem bo na codzień dotyka mnie po piersiach itd, całuje, przytula, mówi komplementy oraz że mnie kocha. Nie ma innej. Za powód podaje np zmęczenie ale to nieprawda bo wiele razy kochaliśmy się gdy był zmęczony a np na 2 tyg urlopie ani razu, stresu też ma dużo ale zdarzał się kochać gdy miał zły dzień a w miły dzień nie. Na pytani czy sam się zaspokaja odpowiada że nie. Często ma przy mnie wzwód a mimo to do niczego nie dochodzi. Często zdarza mu się nie dojść podczas zbliżenia. O co może chodzić? Przestało być to dla niego przyjemne? Ja nie umiem często inicjować bo mnie to poniża. Na drobne sugestie i chęci urozmaicenia on najpierw reaguje zainteresowaniem po czym tematu nie ma. Poza tym jest wspaniałym facetem, rozpieszcza mnie, sprząta, gotuje, kupuje kwiaty, randki. O co chodzi? Czuje się coraz gorzej..

Gość gość
nie chce dzieci mieć

Gość gość
Biorę tabletki antykoncepcyjne

Gość gość
Pewnie sie roztylas albo lila ci smierdzi

Gość Rafaello Cocker Utaliano
Zbrzydłaś mu od środka śmierdzioszku:) myj się częściej :/

Gość gość
Ale wy jestescie podli... Czy ktos odpowie powaznie? Ten temat jest dla mnie bardzo ciezki, odbiera sily do zycia.

Gość sdfsdgsdgdg
Po pierwsze rozważ te możliwości które w bardzo mało elegancki sposób zasugerowały poprzednie posty, nie bierz tego do siebie po prostu to przeanalizuj. Jeśli uczciwe przyznasz przed sobą ze nie o to chodziło to następna opcja jest to ze kogoś sobie znalazł i ma wyrzuty sumienia jeśli to odpada to pozostał tylko problem u niego z libido.

Gość gość
Lecz się u psychiatry autorko bo za dużo myślisz o seksie jak niewyżyta prostytutka

Gość gość
Uważam że to normalne że chcę się kochać z osobą którą bardzo kocham. Jesteśmy razem 6 lat, nie chę w życiu nikogo innego. Jak Go zachęcić do częstszych stosunków tak raz na tydzień?

Gość gość
załóż jeszcze 10 takich tematów bo mało

Gość gość
Boze po prostu nie chce.. Jest dziwny