Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam odnowic znajomość a wyszło jak wyszło

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jak w tytule chcialam odnowic znajomość z moim przyjacielem. Nie odzywamy sie po burzliwej wymianie zdan od ponat 2 miesiecy. Uznałam ze swieta to dobry moment na taki ruch, poza tym strasznie tesknie. Wysłałam zyczenia smsem a w odpowiedzi dostałam podziekowania i zapytanie z kim ma przyjemność. Skasował mój numer... a ja teraz siedzę zmieszana nie wiem co robic. Zrobilo mi sie przykro i glupio. Co robic?

Gość gość
uznaj ze go nie znasz zabaw sie kims innym. wyjedz i wykorzystaj jakiegos

Gość gość
Przedstaw się

Gość gość
Bartek to świr bo miesza kazdemu w zyciu , pisze smsy , podszywa sie i niszczy wszystko bo mu samemu nie wyszło jakby chciał

Gość gość
15:16 on nie musi sie przedstawiać. Zapewne to Bartuś

Gość gość
Najpier coś bartuś spiepszy a potem niby chce naprawic****isze do facetó smsy w imieniu swej koleżanki , w której jest od lat chyba zakochany a ona wszystko przez niego straciła.

Gość gość
Hej,nie każdy ma pamięć do cyferek.Jak Cię wykasował z kontaktów to nie wiedział z kim pisze.A odpisałaś mu kim jesteś?

Gość gość
No powaga. Przedstaw się. Jak faktycznie skasował i nie wie kim jesteś to sie dowie i wtedy zobaczysz reakcje. A moze wcale nie skasował a z jakis przyczyn go utracił albo chce zobaczyć jak ty zareagujesz. Jesli niezbyt przychylnie zareaguje na ciebie to lepiej raz na zawsze dac sobie spokoj dla wlasnego dobra

Gość gość
Własnie poczułam sie zmieszana... nie wiem czy w tej sytuacji jest sens pisac kim jestem skoro skasował. Znaczy nie mial zamiaru juz n8gdy sie odezwac ehhh

Gość gość
Nie jeszcze nie

Gość gość
Eee, ja część numerów osób z którymi często pisałam/dzwoniłam to poznaję - z pamięci w życiu nie powiem, ale jak mi się wyświetla to przyporządkuję. Moim zdaniem Cię bada, przedstaw się i tyle.

Gość gość
Napisz kim jesteś!No co ty chyba nie jesteś tchórzem.Zachowaj się jak dorosły człowiek i przedstaw się

Gość gość
Oj ktos tu sie boi. Ale pomysl jak juz sie odwazylas zrobic pierwszy krok zrob kolejny uda sie super nie uda to znak ze wcale przyjacielem ni był i wiecej nie probowac bo nie warto

Gość gość
Do stracenia nie masz nic najwyzej upewni cie ze nie chce cie znac. Ale przeciez i tak nie macie kontaktu

Gość zoczarowanykredek
Zostaw to i nic nie odpisuj, bo na jedno wychodzi: czy naprawdę skasował numer - czyli wykreślił Cię ze swojego życia, czy udaje głupa - a to pełna dziecinada i teraz zabawa twoim kosztem.

Gość gość
Księżniczka po 2 miesiącach łaskawie uznała, że raczy się odezwać? Daj sobie spokój i zostaw gościa. Jak widzisz już wykasował Twój numer i ma Cię gdzieś. I słusznie. x 15:28 Facet nie ma takiej pamięci, jak usuwa numer z listy, to i z głowy.

Gość gość
Ja nie widze w tym nic zlego ze wyciagasz reke do zgody. No ale jak celowo usunął i nie wkreca cie (czyli powiedzmy nie przyzna sie ze wie kim jestes) to kiepsko. Ja bym sie nie przedstawiala. Najwyrazniej skrealil cie a jak skreslil to nic na sile. Probowalas i nic w tym zlego