Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKA DOBRA KOSIARKA TANIA ELEKTRYCZNA?

Polecane posty

Gość gość

godna polecenia? tak do 300 zł żeby trwanik kośić

Gość gość
daj se spokój z elektryczną

albo dobra albo tania niestety miałam NACa, niby dobra, tania 3 razy w serwisie, w końcu zwrot u sprzedawcy mam makitę, przechodziła sezon jak ta lala, jestem zadowolona, ale tanie nie była oczywiście

Gość gość
Makita dobra firma

Gość gość
ja bym kosą robił ale to dla matki żeby kosiła bo mnie nie ma w domu zazwyczaj wiec żeby mogła sobie wykosić

Gość prawi 124
ja mam jakąs chinską na dzialce ..,,. kupiłem ją 5 lat w Leroy Merlin temu działa dalej , nie wiadomo ile pochodzi .,., Ale uzywam jej rzadko .,, Koszę trawnik 4 razy w roku

Gość prawi 124
nie zepsuła sie ani razu .,,. Jesli o to pytasz jest elektryczna

Gość gość
Ja jestem zadowolony ze swoich kosiarek, które kupowałem na https://www.stiga.pl/sklep/koszenie-trawnika Jedną mam elektryczną właśnie, a drugą kosę spalinową i jak na razie spisują się bez zarzutów

Gość ElżbietaBennet
Nie będę negować Twojego wyboru, ale ja zdecydowanie bardziej wolę kosiarki spalinowe. Są wygodniejsze i szybciej sie z nimi pracuje. Nie ma też problemów, jeśli chodzi o pielęgnacje i pracę. Tutaj https://euroogrod.com.pl/pol_n_Kosiarki-3775.html możesz kupić fajne modele. Niestety nie orientuję się w tej sprawie, jeśli chodzi o kosiarki elektryczne. Może też tam mają?

Gość gość
Jak już ktoś wyżej napisał, dobra i tania z reguły nie idą w parze. Wykończyłam ze 3 kosiarki różnych firm i to z różnych półek cenowych, ale bawienie się w reklamacje to droga przez mękę, a podwórko zarasta. Teraz przygotowujemy teren pod robota koszącego wiper, żeby w końcu mieć święty spokój.

Gość gość
Sam mogę podpowiedzieć z ryobi kosiarkę, dla mnie ona bardzo dobrze sie sprawdza, mam ją juz jakis czas i nie zawiodła mnie. Ostrza bardz dobrej jakości, nie stepiły mi się już 2 sezon, kosz też bardzo pojemny, także dla mnie to duży plus.

Gość gość
ja tam nie narzekam, u mnie się sprawdza, noże są ok. Teraz na myryobi można sprawdzic i da sie testować narzędzia, więc można samemu sprawdzić np elektronarzędzia jak się ich użytkuje

Gość gość
nie bralbym w ogole elektrycznej

Gość gigso

Ja mam elektryczną ryobi, tylko nie na kabel, a na akumulator. Modelu niestety nie pamiętam... ale cenowo znajdziesz na pewno coś fajnego dla siebie. W każdym razie kosi jak złoto! Nie trzeba się taplać w benzynie i oleju. Ludzie to zawsze te spalinówki i spalinówki, a technologia tak poszła do przodu, że trzeba korzystać z rzeczy, które ułatwiają życie :D