Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKot

Mam dziwną fantazję erotyczną nie wiem czy powinnam ją spełnić!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KasiaKot

Mianowicie podnieca mnie myśl że dostaję lanie po gołej duupie i to nie od faceta ale od kobiety i to starszej, najlepiej po 40 i żeby była większa (ja mam 167 cm) ode mnie i najlepiej żeby jeszcze ze cztery kobiety na mnie patrzyły i się ze mnie wszystkie śmiały, jacyś w sumie młode chłopaki też by mogli patrzeć i się śmiać ale nie jest to konieczne. Czasem się sama biję ale to nie to, raz dostałam od matki z 10 pasków jak miałam 12 lat i na tym koniec :( Mam chłopaka ale jak mu czasem pisze że mnie mama zlała to on mówi że głupoty gadam :( on mi czasem da klapsa ale to nie to, a mamy nie chcę się pytać czy by mnie zlała bo na 99% tego nie zrobi i mnie pewno wyśmieje jeszcze a ja będę cała czerwona. O faceta starszego też bym w sumie mogła dostać ale to już w ostateczności. Chciałabym żebym np siedziała u mnie w pokoju z chłopakiem a by weszła moja mama, złapała mnie za ucho i powiedziała że nic się nie uczysz gówniaro albo coś i mnie zlała na kolanie przy chłopaku ale ona się na to nie zgodzi. Czy jak by wasza córka o coś takiego poprosiła to byście się zgodziły? I czemu kreci mnie dostać lanie najlepiej od innej kobiety i zostać wyśmianą jeszcze przy tym? Już chyba od 4 lat mam takie fantazje a boję się ich zrealizować, czy powinnam jednak spróbować czy może nie? Mam bardzo ładną pupę w stylu brazylijskim do tego chodzę na siłownię. Co powinnam zrobić? Mam 16 lat, myślałam też o jednym projekcie na kamerkach i dużo bym kasy na tym zarobiła ale to może później

Gość gość
Ale tylko samo lanie? Czy seks z tą kobietą potem też?

Gość KasiaKot
Samo lanie, chyba że by mnie zdominowała i bym musiała uprawiać z nią seks, tak w sumie pomyślałam że mogła by być jakąś fajną dominą tylko że wiem że Dominy często zajmują się sikaniem a nawet gorszych rzeczy na facetów a mnie to zupełnie nie kręci. Jak by mi się podobała to bym mogła z nią uprawiać seks ale tez bym chciała taką scenę odegrać że dostaje samo lanie bez seksu. Kiedys całowałam się z dziewczyną, dwa razy w sumie z dwiema już się całowałam.

Gość gość
interesujące - a może po laniu na dokładke penetracja czymś dziwnym, perwersyjnym?

Gość gość
lubię kobitki z dziwnymi fantazjami , takie są najlepsze.

Gość KasiaKot
dziś A co masz na myśli np?

Gość KasiaKot
A skąd jesteś?

Gość gość
chodzi o to , że z Tobą napewno nie będzie nudno , np w wyrku.

Gość KasiaKot
No ww sumie to tak :)

Gość gość
masz ochotę teraz

Gość gość
gość4imp 2016.04.02 Jasne, ze sa takie,ktore chca, a nie moga. Albo raczej nie moga tego co chca, bo branie byle czego to nie zabawa. Sugeruje tez, ze nie kazda kobieta jest taka cicha "ku=rwa". Mimo, ze moze. To ja wam tez zycze milego weekendu, bo sama dojezdzam wlasnie do "swojego celu". Chyba jestem gejem Szymonem, bo ten cel ma...ch.u.j.a. jezyk.gif Buziaczki. usta.gif Ach. Piekne sloneczko. usmiech.gif

Gość gość
uwierz mi że że mam na to samo ochotę ale ja chciałbym być ten który daje lanie. Jak będę miał dziewczynę to na pewno się zapytam czy nie a czasem ochoty na takie zabawy bo bardzo mnie to kręci

Gość gość
jak mocno chciałabyś dostać klapsa. Aż pupa będzie czerwona, aż zaczniesz krzyczeć z bólu czy może chcesz mieć zaklejone usta i dostać klapsa aż nie polecą pierwsze łzy z bólu?

Gość KasiiaKot
Chciałabym poczuć pieczenie na pośladkach