Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ze mna zerwal?

Polecane posty

Gość gość

Spotykalam sie z facetem 3 miesiace. Przez ostatni miesiac mowil i pisal do mnie bardzo czule per kochanie, albo ze teskni itp.az spotkalis Praktycznie w kazdej wiadomosci. Ostatnio spotkalismy sie tydzien temu. Po spotkaniu napisal do mnie ,ze dziekuje mi za spotkanie bo mu sie bardzo podobalo ( zwykle tak pisze), ale juz sms mial inna forme bo napisal "witam Cie serderczenie". Teraz tez po kilku dniach napisal smsa ktory zaczla " witam Cie serdecznie " i "pozdrawiam serdecznie" i napisal tylko co u niego i zapytal co u mnie. To koniec? moglabym go zapytac wprost, ale.... troche sie boje narazie chcialabym poczytac wasze opinie

Gość gość
Tak to koniec bo ma inną ciebie miał tylko dla zabawy.

Gość gość
A dlaczego myslisz ,ze ma inna?

Gość gość
Bardzo możliwe, ze ktoś inny mu się spodobał i teraz się od Ciebie dystansuje, się póki co Noe zrywa kontaktu bo bycmoze mu się jeszcze przydasz (do seksu). Jak małpa, Nie puści jednej gałęzi dopóki nie chwyci drugiej. 3 miesiące i ,,spotykaliscie się", czyli bez żadnych deklaracji ze to związek? Nie określił się? Gdyby mu zależało juz byście byli razem. Wygląda na to ze bylas tylko jego zabawka

Gość gość
A możliwe, ze już teraz chce zerwać, ale nie wie jak to zrobic i pokazuje to dystansujac sie, ze bedziemy juz tylko znajomymi? Moze mu tak wygodniej, a nie chce chamsko zrywac calkiem kontaktu? Od naszego ost. spotkania sie zepsulo

Gość gość
Możliwe. Po jakim czasie zaczeliscie sypiać ze sobą? Samej znajomości 3 miesiące to widać szybko...jesteś na straconej pozycji, trzeba było mu Nie dawać zanim się nie zdeklaruje! A tak, on pewnie widzi w Tobie tylko koleżankę do seksu

Gość gość
Mało stanowczy- tzn. w koncu sie go zapytam, ale narazie chcialabym poznac wasze opinie bo on może się np. wymigiwac od odpowiedzi, moze stchórzyc itd. wiec nie wiem czy bedzie to obiektywne. A wg Ciebie jako faceta jak to wyglada?

Gość gość
anka, znowu ty??? juz niby z nim zerwalas i znowu?

Gość gość
Nie, to nie ja :P