eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 Co teraz robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nagasuka 0 Napisano Marzec 31, 2018 Jeszcze się waham. Miałam w planach samobójstwo, ale wyszłoby nieekonomicznie. Kupiłam sporo żarcia na święta. A potem jak skończy się żarcie, to pewnie wyjdzie słońce, wakacje, romans, dobra książka i znów się odwlecze. Stale coś krzyżuje mi plany. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 warto zyc! a przy okazji, nick name z gatunku znaczacych czy nic-nie-znaczacych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 Był taki film „Wielkie żarcie”. Wyrafinowana forma samobójstwa z przejedzenia, z romansem włącznie. Tylko pogoda niesprzyjająca i czytali jedynie książkę kucharską... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2018 Idę spać by rano wstać i zacząć od nowa moje hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 zawsze_stanowczy zawsze akuratny. A jak "powiem" czarny kot, to jakim kontekstem machniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 Co do nicku to podejrzewam, że chodzi o wyspę w Laponii, na którą podczas wypraw krzyżowych Węgrzy zrzucili kilkanaście ton manny. Wszystko opisane w Talmudzie pismem klinowym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nagasuka 0 Napisano Marzec 31, 2018 Przejedzenie romansem na śmierć? A niech tam... Piszę się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 Czarny kot? Pankracy z Filemonem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 Pismem klinowym na tabliczkach brązowych, biedacy, długo ryli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 23:35 - tylko poczekaj aż zacznie się zima i pierwsze przymrozki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 co to romans? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nagasuka 0 Napisano Marzec 31, 2018 Nie wiem co znaczy ten nick. Powinnam? Skojarzył mi się z szybkim, japońskim samochodem. Sportowym, ładnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 Eute, ryli przez cały czas budowy piramidy. Tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 a to nie kosmici postawili piramidy? no wiesz: "kamień na kamieniu, na kamieniu kamień"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2018 Kaszle sobie. Mam kaszel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 Romans – francuska gmina w regionie Rodan-Alpy. I druga w regionie Poitou-Charentes. Jak można tego nie wiedzieć??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 Nagasuka, w zasadzie dobrze, pod warunkiem że ten samochód jest czerwony - czyli szybki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 A ja myślałam, że to nazwa któregoś castrum świeżo odkopanego przez archeologów (no wiesz!?!... taka końcówka partic**ium ns) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 a tam wyżej ktoś kaszle... a my bez odzewu... syropku nie mam, to nei zaproponuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 23:42 - nieee, piramidy to tak naprawdę skład materiałów budowlanych. Chińczycy je tam składowali, bo im zostało z Wielkiego Muru. Ułożyli w ładne pryzmy i to cała tajemnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 nie burz moich snów, marzeń, wizji wspaniałych, och okrutny jesteś! i jakże jutro ja zbudzę sie i do życia stanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 31, 2018 ludziska, nudzę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Marzec 31, 2018 Nie wiem, ale jutro już za 7 minut:P Idę sprawdzić czy nie ma mnie przypadkiem gdzie indziej:) Dobranoc i wesołych Świąt:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2018 oglądam jakiś film o kowbojach na puls Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 wesołych, jeśli to do mnie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 nie zostawiaj mnie jeszcze!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 1, 2018 no i mnie zostawili, wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pksiężyc Napisano Kwiecień 1, 2018 Widzę samotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2018 szalik już nie drapie? :D dawno go nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach