eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, marawstala napisał: Tak, pytałaś ostatnio o punkty więc chyba dlatego wzięłam Cię za swiezynke : ) Bo wtedy chyba jeszcze punktów nie było i można było z gościa szaleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, eute napisał: Bo wtedy chyba jeszcze punktów nie było i można było z gościa szaleć. Całkiem możliwe, już nie pamiętam ale przyszłam tu mniej więcej w podobnym czasie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 bywam tu zresztą sporadycznie, jak coś mnie napadnie, piszę, a poźniej zapominam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Marzec 14, 2021 3 minuty temu, eute napisał: bywam tu zresztą sporadycznie, jak coś mnie napadnie, piszę, a poźniej zapominam. Nie czepiam się jak coś bo może tak to zabrzmiało (?) : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 52 minuty temu, marawstala napisał: Nie czepiam się jak coś bo może tak to zabrzmiało (?) : ) Nie zabrzmiało. Spokojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Marzec 14, 2021 4 minuty temu, eute napisał: Nie zabrzmiało. Spokojnie Ok. to dobrze : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 A swoją drogą przeczytałam to, co w tym topiku pisałam i muszę stwierdzić, że chrzaniłam nieźle. to taka autokrytyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Marzec 14, 2021 16 minut temu, eute napisał: A swoją drogą przeczytałam to, co w tym topiku pisałam i muszę stwierdzić, że chrzaniłam nieźle. to taka autokrytyka. To taki pamietniczek w którym piszesz co chcesz i o czym chcesz : ) swojego nie czytam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Jezus Maria. Ja chcę sie cofnąć do lat 90, gdzie szczytem marzeń była kaseta w łokmenie dziś każdy nagrywa nawet sranie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 21 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Jezus Maria. Ja chcę sie cofnąć do lat 90, gdzie szczytem marzeń była kaseta w łokmenie dziś każdy nagrywa nawet sranie. A ja dziękuje technologii, że teraz możemy oglądać takie dzieła jak to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: A ja dziękuje technologii, że teraz możemy oglądać takie dzieła jak to. Niewiedza to błogosławieństwo dej mje pigułkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, Benniee napisał: A ja dziękuje technologii, że teraz możemy oglądać takie dzieła jak to. Nie bierz tego, Benniee, jako krytyki, ale nawet jeśli to błogosławieństwo technologii (to, że "teraz możemy oglądać takie dzieła jak to"), to czy jest to powód, by ze wszystkimi (w ograniczonym oczywiście wymiarze, bo tylko tu i teraz) tym się dzielić? Nie, no jak tylko tak zapytowuję Jakby co, nie? Edytowano Marzec 14, 2021 przez eute Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Niewiedza to błogosławieństwo dej mje pigułkę. Mogę służyć tylko modlitwą babko... poppers dam Ci wciągnąć na rozluźnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, eute napisał: Nie bierz tego, Benniee, jako krytyki, ale nawet jeśli to błogosławieństwo technologii (to, że "teraz możemy oglądać takie dzieła jak to"), to czy jest to powód, by ze wszystkimi (w ograniczonym oczywiście wymiarze, bo tylko tu i teraz) tym się dzielić? Nie, no jak tylko tak zapytowuję Jakby co, nie? Moim zdaniem można by ten film uznać za tekst kultury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Mogę służyć tylko modlitwą babko... poppers dam Ci wciągnąć na rozluźnienie Szukałam ostatnio. Mam nadzieję, że mi nie wypali ostatnich szarych komórek, na których opiera się desperacko mój umysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Moim zdaniem można by ten film uznać za tekst kultury. Nie, no jasne. Cegłę też. Tego w końcu uczą w szkołach, na uczelniach, itp, itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Szukałam ostatnio. Mam nadzieję, że mi nie wypali ostatnich szarych komórek, na których opiera się desperacko mój umysł. Nie wypala ale jak za dużo niuchasz to boli łeb. Lepiej sobie zioło załatw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Nie wypala ale jak za dużo niuchasz to boli łeb. Lepiej sobie zioło załatw. Nie chce zioła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 4 minuty temu, eute napisał: Nie, no jasne. Cegłę też. Tego w końcu uczą w szkołach, na uczelniach, itp, itd Wszystko można wykorzystać. To jest krótkometrażowy film dokumentalny pokazujący życie jednostki z pogranicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Nie chce zioła. To poppersa tez nie kupuj, govno takie. Lepiej dobre wino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: To poppersa tez nie kupuj, govno takie. Lepiej dobre wino. Dobra dość tutaj o tym 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Haha ta emota przez przypadek. Mialo być standardowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Frojd by miał dziś pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Wszystko można wykorzystać. To jest krótkometrażowy film dokumentalny pokazujący życie jednostki z pogranicza. Zgadzam się w 100%. W trosce jednak o to, by jego obejrzenie nie wprowadziło chaosu osobniczego w moje życie (poprzez uznanie, że tak jednostkowy akt, jak wypróżnianie kiszki, nie jest tylko i wyłącznie moim osiągnięciem i doświadczeniem) nie zapoznałam się z jego treścią. Chyba dobrze zrobiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 6 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Frojd by miał dziś pracę On patrzy na to i się w grobie przewraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 5 minut temu, eute napisał: Zgadzam się w 100%. W trosce jednak o to, by jego obejrzenie nie wprowadziło chaosu osobniczego w moje życie (poprzez uznanie, że tak jednostkowy akt, jak wypróżnianie kiszki, nie jest tylko i wyłącznie moim osiągnięciem i doświadczeniem) nie zapoznałam się z jego treścią. Chyba dobrze zrobiłam Nie widać kupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Nie widać kupy To tym bardziej nie obejrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, eute napisał: To tym bardziej nie obejrzę Wolałabyś żeby było widać kał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Pato się sprzedaję. Ludzie oglądają i myślą ... jak dobrze, że są glupsi ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach