Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochanacorka

Do osób, które nie dostały w swoim życiu nic od rodziców, jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość niekochanacorka

Święta, Święta, a mnie złapała refleksja nad swoim życiem. Czy są tu osoby, które nie dostały w swoim życiu ŻADNEGO wsparcia od rodziców? Jak sobie radzicie? Nie, nie jestem rozpuszczonym bananowy dzieckiem, które wymaga niewiadomo czego. Jestem osobą, która przez całe życie nie dostała od swoich rodziców niczego! Żadnego wsparcia, ani finansowego, ani psychicznego. Od 19 roku życia mieszkam i utrzymuje się sama, wczesniej mieszkałam głownie z dziadkami, skończyłam dwa kierunki studiów, znalazłam pracę na etat, a moi rodzice potrafili tylko narzekać. Wiem, ze jestem zdana tylko na siebie i gdy sama sobie na coś nie zarobie nigdy tego nie będę miała (własne mieszkanie, auto itd). Dodam, ze nie sa oni biedni, wrecz przeciwnie i maja mnie jedna. Czy są tu osoby, które miały podobnie ? Jak sobie.poradziliscie z brakiem wsparcia od rodziców ?

Gość gość
Wzruszyła mnie twoja historia:) zresztą trochę dziwna,jedynaczka chowana przez dziadków,ciekawy był powód?

Gość niekochanacorka
Rodzice "karierowicze", niedojrzali do macierzynstwa/ojcostwa którzy na domiar zlego się rozwiedli