Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam go zostawić ?

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem z obecnym chłopakiem ponad 2 lata razem , na ogół byliśmy szczęśliwa para lecz z biegiem czasu coraz więcej kłótni . Kilka razy przyłapałam Go na pisaniu z innymi ,lecz niestety zawsze usunął rozmowy i nigdy nie powiedział czego dotyczyły - wybaczyłam w końcu to nie koniec świata

Gość gość
Zostaw go, pisze z innymi, bo chce odejść.

Gość gość
Pisze z innymi? No to wszystko jasne. Ty masz go za priorytet, on Ciebie jedynie za opcje. Ja bym odeszla, tego kwiatu pol swiatu.

Gość gość
Skoro przez dwa lata nie zaproponował zalegalizowania związku a zauważyłaś że pisze do innych kobiet , znaczy że wciąż szuka bo Ty nie jesteś tą jedyną wymarzoną . Z biegiem czasu to on może Cię zostawić .

Gość gość
Oczywiscie, ze ja zostawi. Jak tylko znajdzie lepsza (wg jego opinii). Przeciez nie dlatego pisze z innymi, ze aktualna dziewczyna jest dla niego calym swiatem.

Gość gość
Oczywiście, że zostawić. Skoro już się nad tym zastanawiasz, to lepiej nie będzie, tylko gorzej. On pewnie już szuka następnej i wtedy cię zostawi.

Gość gość
Mowisz, ze on pisze z innymi, ale to nie koniec swiata. Nie zdziw sie, gdy w koncu cie zostawi i to on powie: nie rob dram, to nie koniec swiata. Oj glupia yu glupia ty... (cytat z piosenki).

Gość gość
Lepiej go zostawić, u mnie skończyło się na tym że innemu kolesiowi wysłała pół nagie zdjęcia, a jak ja poprosiłem to mi tylko wysłała w staniku a bez to nie chciała bo niby wolała żebym na żywo zobaczył.... :/