Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne smutne święta.

Polecane posty

Gość gość

Siedzę sama w pokoju,dziecko w drugim grandzi a Pan mąż śpi.Kolejne Święta zniszczone przez niego.Nie placze,dziecko jeszcze dużo nie rozumie..

Gość gość
A dlaczego śpi? Zmęczony? Nie masz z kim spędzić świąt? Nie masz rodziny poza mężem i dzieckiem?

Gość gość
Tak samo mam autorko

Gość gość
Olej meza i zacznij zyc wlasnym zyciem, po co plakac. Moj po paru idiotycznych numerach zostal sprowadzony do poziomu bankomatu i czasem wibratora, a ja mam swoja prace, znajomych, dobrze bawie sie z dziecmi i mam go w nosie:) Kandydaci na bliskiego przyjaciela tez sie kreca, moze sie zdecyduje. Tylko nie rycz przez debila.

Gość gość
U mnie jest tak ze ja pracuje , wszystko robie w domu a ten w fotelu cale zycie i foch i swieta zepsuł

Gość gość
Tylko współczuć Wam Panie takich rodzinnych Świąt mimo wszystko życzę wiary i nadzieji na lepsze jutro. Wesołego Alleluja

Gość gość
kit z tymi panami mężami! niektórzy się w ogole nie nadają do małżźeństwa i tylko życie marnują kobietom!

Gość gość
A dlaczego maz nie wstaje i nie szykuje z toba śniadania . Masz fochowego faceta wspolczuje

Gość gość
10:26 prawda, marnują zycie kobietom i dzieciom, wszystko psuja Autorko mialabys gdzie odejsc?

Gość gośćmama1212
Moje najgorsze święta. Jestem w trakcie rozwodu .Nie mam rodziców nie żyją.Do siostry jestem zaproszona ale nie idę.Z racji że ma trójkę dzieci,i wypadałoby coś kupić.Sprzedajemy mieszkanie trzypokojowe,z jednego dwóch się nie kupi.Poszłam pytać się o kredyt ,nie dostanę hipotecznego bo nie mam stałego zatrudnienia umowa zlecenie ,ale zwykły to od razu nawet do 50 tysięcy.Zwykły jest drogi i maks na 9 lat.Co mam robić?Pomóżcie

Gość gość
Mam rodzinę poza mężem,ale dziecko ma ospę i nigdzie z dzieckiem wyjść nie mogę.Sama tez zbytnio nie bede mile widziana,bo w rodzinie dużo dzidci i wszyscy boja sie,ze ja moglabym wirus przebiesc.ma fochy o wszystko..Mieliśmy razem spędzić te święta,ale chyba specjalnie wszczął kłótnie,a teraz foch.Nie pierwszy raz taka sytuacja jest.Nie płacze,ale jest ogromny żal.Żal mi siebie,mojego dziecka.Teoretycznie mogłabym iść z dzieckiem do mamy,ale tam dwie dorosłe osoby palą w mieszkaniu i wątpię aby to mogło się zmienić.No i jestem na urlopie wychowawczym.

Gość gość
wynajmij mieszkanko, dostaniesz 500 plus, alimenty i twoja wyplata i jakos starczy, ale najpierw rozwód. Za 3 pokojowe mieszkanie moze kupicie 2 kawalerki, wiem, że jednej pokój to kiepsko ale lepsze to niż nic

Gość gość
Mieszkanie mamy na kredyt,jeszcze nie możemy go sprzedac.

Gość gość
co to jest 'grandzi' :O

Gość gość
Grandzi-bawi się,rzuca zabawkami"układa po swojemu",rozrabia.

Gość gość
Ludzie maja gorzej, ogarnij się z takimi bzdurami Co ma powiedzieć matka, która straciła dziecko bo nie przeżyło kolejnej chemioterapii

Gość gość
No właśnie,tak też myślę..i chce spędzić jak najlepiej swoje życie,a nie martwić się pierdoła mi.