Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opuszczam kafeterie, bo teraz już mam pewność jak ona człowieka DOŁUJE!! Brrr...

Polecane posty

Gość gość

Pierwsza ciążę przeszłam bez kafe. Idealnie, bez stresu, miło i przyjemnie. Sym ma 10lat i cały ten czas było WSZYSTKO W PORZĄDKU! Wróciłam do formy, do pracy. Mogę nawet nazwać życie idealnym iiii......... Teraz druga ciąża już prawie na finiszu. Czekamy na córkę pełni optymizmu i od początku ciąży jestem tu, bo "znalazłam" to forum. Ciągłe doły o choroby, o gorączkę, o szczepienia, o wtracanie teściowej, o to, że będę miała teraz prze/eba/ne a, że dzieci są niewdzieczne a to mąż mnie pewnie zdradza, bo jestem mniej atrakcyjna, i nie wrócę do formy sprzed ciąży, utone w pampersach, koniec życia i perspektyw Ogólnie iść i się powiesić... To forum zniszczyło mi radość ciąży. Mimo to wchodziłam tu prawie codziennie (mogłabym to chyba nawet nazwać uzależnieniem) W związku ze świętami zakładam więc ten temat i jednocześnie żegnam się z kafe. Postanowione :) Życzę Wam mniej jadu, a więcej życzliwości. Nie każdy musi mieć jak Wy! Biorę się więc za szykownie śniadania wielkanocnego i jestem wolna od tego mało przyjemnego miejsca! Wesołych Świąt :)

Gość gość
Rzeczywiście. Kafe to denne miejsce. Ściek.

Gość gość
Brawo! Słowa prawdy! Amen!

Gość gość
Super , to w*********j w podskokach

Gość gość
Ja X lat temu ogólnie pętałam się po kafeterii, różne działy zwiedziłam, ze 2 może 3 lata temu zaczęłam zaglądać tutaj - mimo, że bezdzietna, bardziej z ciekawości, z chęci pomocy, także dla zabawy bo poziom emocji jest tu naprawdę wysoki. Ale zaczęło to na mnie negatywnie wpływać - stałam się bardziej osądzająca. Po iluś miesiącach przerwy, gdzie zapomniałam w ogóle o tym forum (nie wiem, może nawet po roku), zajrzałam znowu - i jest jeszcze gorzej niż było. Tylko jad, wyzwiska, dołowanie właśnie (w jakimś temacie ja pocieszałam kobietę, a mamuśki na nią wsiadły!). Nie wiem czy to ogólnie ludzie się zmieniają czy co, ale to miejsce naprawdę nie jest dla osób, które serio szukają pomocy i wsparcia.

Gość gość
Do autorki. Masz racje jestem tu nowy, czasami zajrze i to co widzę to przechodzi ludzkie pojęcie. Bardzo nieprzyjemna atmosfera i tak jak ww życzliwości i chęci pomocy czy wymienienia zdań, opinii. Życzę udanych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie i w dobrej atmosferze i wszystkiego co najlepsze. Wesołego Alleluja

Gość gość
Prawda.Szczęśliwego rozwiązania i Wesołych Świąt Autorko. :)

Gość gość
haha sami narzekają :D w dodatku narzekają na forum na które włażą, to jest dopiero dno :O

Gość gość
Autorko, a nie możesz czytać tylko tego, co Ci się podoba? Przecież jako doświadczona forumka wiesz jak niektórym łatwo się osądza w necie, gdzie wydaje im się, że są anonimowi, wszystko mogą i wszystko wiedzą (bo w przerwie wujek goooogle pomoże) ;)

Gość gość
Też mam takie odczucia, niestety ciężko się oderwać od kafeterii mimo wszystko. Często sobie postanawiam, że już koniec z tym zbiorowiskiem syfu społecznego ale ciekawość wygrywa.

Gość gość
I jeszcze przed śniadaniem wielkanocnym musiałaś wlezc na kafe. Masz rację, to uzależnienie. Nie odejdzie stąd, nie łudź się.

Gość gość
Ja Wam napisze tak- znam to forum od okolo 10 lat. Kiedys tutaj tak nie bylo. Wiecie czemu? Bo nie mozna bylo byc gosciem, nawet niezalogowane musialybyscie wpisac nick. A od kiedy wprowadzono goscia jest dno. Kiedys admini byli czujni - kazdy komentarz z wyzwiskiem byl usuwany. Dzis nie ma administracji. Dlatego jest taki niski poziom.

Gość gość
teraz nie będziesz miała normalnych ludzi, bo jedni zapieprzają min, na twoje dziecko które się urodzi i dostaniesz 500+, ja codziennie przeklinam pisowców za to 500+, ob y ich szlag trafił

Gość gość
Zgadzam sie z komentarzem powyzej. Rowniez na kafe zagladam juz jakies 12 lat, kiedys glownie na dzial poza Polska bo planowalam wyzajd, teraz tutaj. To co sie stalo a dziale poza Polska trudno opisac. jakis chory spychicznie troll wyzywal ludzi na kazdym temacie. nikt tego nie kontrolowal i nie kontroluje nadal. Niczego juz sie tam nie mozna dowiedzic bo kazdy normalny kto mial doc do powiedzenia I chcial komuc pomoc juz sie tam nie pisze. To forum to ciekawe zjawisko spoleczne. Tyle chamstwa i jadu nie spotkalam nigdzie.

Gość gość
sorry za lieterowki, jestem w pracy :p

Gość gość
Kafeteria to POLSKA ULICA ! Syf, cwaniactwo,bezczelność, znieczulica Forum erotyczne to patologia

Gość gość
Jeżeli opuszczasz to opuść po co nam ta informacja, że odchodzisz? kogo to obchodzi i tak nie wiemy kim jesteś, a jednak łakniesz tej złej kafeterii, jej uwagi, opinii, dyskusji skoro zakładasz temat o swoim odejściu.

Gość gość
13:31 ja też rzygam kafeterią jak czytam właśnie takie wypociny jak Twoje!!