Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pożyczki na sam dowód

Polecane posty

Gość gość

Pożyczka przez internet do 7500 zł na sam dowód Wypełnij bezpłatny wniosek przez internet online tu http://hepipozyczki24.pl

Gość Marek

Na www.vivus.pl wszystko szybko i bez zbędnych formalności, obsługa miła, pożyczone pieniądze szybko na koncie, no a po spłacie nigdy nie słyszałem żeby były jakieś niespodzianki. Obiektywnie to najlepsza opcja na pożyczkę

Gość zmijomanta

Pożyczki tego typu to polecam robić w vivusie bo potem nie ma żadnych nieprzyjemności. Myślę, że im można ufać najbardziej 

Gość Lilana
Dnia 5.07.2019 o 20:29, Gość zmijomanta napisał:

Pożyczki tego typu to polecam robić w vivusie bo potem nie ma żadnych nieprzyjemności. Myślę, że im można ufać najbardziej 

ja brałam u nich swoją pierwszą pożyczkę, no i zostałam u nich na stałe. Zawsze biorę na wakacje pożyczki od nich i nie zawiodłam się nigdy.

Gość Simsonsamsung

Na pewno znajdziesz takie coś w vivusie, ofertę mają bogatą i warto im zaufać co do pożyczek.

Gość Waddman7
Dnia 18.07.2019 o 11:46, Gość Simsonsamsung napisał:

Na pewno znajdziesz takie coś w vivusie, ofertę mają bogatą i warto im zaufać co do pożyczek.

nooo dokładnie, ja zawsze od nich biorę jak wyjeżdżam z rodziną na wakacje i nigdy jeszcze nie miałam z tego problemu jakichś kłopotów.

Gość fiska

Tylko vivus. Najlepsze chwilówki niezmiennie od lat 🙂

Gość swietlana

A wiecie może jak wygląda taki proces weryfikacji pożyczkobiorcy w Wonga? Jakie dokumenty są potrzebne?

Dnia ‎2019‎-‎12‎-‎09 o 13:38, Gość swietlana napisał:

A wiecie może jak wygląda taki proces weryfikacji pożyczkobiorcy w Wonga? Jakie dokumenty są potrzebne?

Witam! Swietlana, w Wonga sprawdzamy Twoją zdolność kredytową, a także weryfikujemy Twoje dane osobowe. Dlatego też musisz mieć własny rachunek bankowy, który posłuży do weryfikacji. Po uzupełnieniu danych we wniosku o udzielenie pożyczki na raty bądź pożyczki krótkoterminowej, poprosimy Cię o potwierdzenie tożsamości przy użyciu jednej z dwóch dostępnych metod weryfikacji tożsamości: - logowanie do systemu Twojej bankowości online lub - wykonanie przelewu internetowego w wysokości 10 groszy z Twojego konta. Pamiętaj, że rachunek, którego użyjesz w celu weryfikacji będzie także służył do ewentualnej wypłaty pożyczki. Bardzo ważne jest to, aby było to konto osobiste, którego jesteś jedynym właścicielem. Nie akceptujemy kont firmowych, walutowych, oszczędnościowych oraz rachunków bankowych innych osób. Pamiętaj, że udzielenie pożyczki online bez weryfikacji numeru konta nie będzie możliwe. Aby złożyć wniosek o pożyczkę w wonga.com niezbędne jest posiadanie ważnego dowodu osobistego. Podczas wypełniania wniosku poprosimy Cię również o podanie numeru telefonu zarejestrowanego w sieci komórkowej działającej na terenie Polski. To wszystko co będzie nam potrzebne.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:

- telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub

- poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji

Tomek | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.