Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strajkujemy Piątek 13go PKM Świerklaniec

Polecane posty

Gość gość
Ja uważam, że jesteście śmieszni. Po pierwsze: wielce uważacie, że macie bardzo odpowiedzialną pracę i o zgrozo jakie trudne warunki, bo musicie do niej wstawać! (Możecie nie wiecie, ale ludzie pracują na zmiany i jakoś żyją). Po drugie, dwa tysiące na rękę to nie jest najniższa krajowa, za takie dziecinne posty na Forum powinni Wam uciąć pensję. Po trzecie jak jesteście "świetnymi fachowcami" to nie będziecie mieć problem ze znalezieniem pracy u innego przewoźnika. Po czwarte, nic w internecie nie jest anonimowe. Zidentyfikowanie Waszych IP zajmie kilka minut.

Gość gość
Musi być solidarność tak jak na kopalniach jest wtedy może to odniesć skutek.

Gość gość
Odezwał się dochodzenie bedzie robił odejmij sobie 500 zł od pensji i przekaz na radio jak nie masz nic sensownego do przekazania to sam pracuj kilka lat bez podwyżki to zobaczysz jak się stoczysz.

Gość gość
Namierzone Twoje IP i wyszło że masz IQ = 0

Gość gość
Gościu taki zdesperowany, że zamiast święta spędzać z bliskimi to pisze jakieś żałosne posty.

Gość Siemens Combino dziewiątka
Chłopaki, nie czytajcie wypocin cweli bo pewnie chętnie by na was donieśli za dodatek świąteczny którego i tak nikt nigdy nie widział. W kupie siła, zmobilizujcie naprawdę jak najwięcej osób to coś zdziałacie, bo jeżeli tylko pojedyncze jednostki nie wyjadą to będzie kicha a nie protest. Pozdrawiam, pasażer i motorniczy z Poznania :)! PS. U nas też wcale nie jest kolorowo. :(

Gość gość
podaje swoje IP 1 890.00 netto na rekę najniższa krajowa 1 570 .00 no faktycznie różnica ja pierdu

Gość gość
Z I M A W A S Z A W I O S N A N A S Z A

Gość gość
hahaahha wicprezes paks jest już sławny na pudelku o nim piszą nawet!!!!!!! czyli coś w tym jest że oni zarabiają gigantyczną kasę a nam ochłapy dają, ludzie drukujcie te artykuły, rozpowszechniajcie, udostępniajcie na facebooku gdziekolwiek niech jak najwięcej pracowników wie jakie się robi w OKM i MZKP wałki naszym kosztem https://www.pudelek.pl/artykul/127521/wiceprezes_malutkiej_zajezdni_autobusowej_zarabia_lepiej_niz_minister_w_polsce/

Gość gość
"Bunt"?! Za karę tam pracujecie? Zmusza Was ktoś? Wypierniczą was na zbite pyski, a Ukraińcy już czekają na wasze posadki.

Gość gość
Oczywiście Ukraińcy dowiedzieli się ile mogą zarobić w PKM i nagle wrócili wszyscy do kraju i płakali ze śmiechu

Gość gość
Ktoś tam napisał iż praca nie jest odpowiedzialna to ja koledze wytłumaczę to tak jadąc tirem ze swiniami jak wpadnę w poślizg i dojdzie do kolizji przyjedzie policja dostane 500 zł mandatu i jutro jadę znów A tu jeśli taka sama sytuacja mnie spotka to idę siedzieć dodam jeszcze że za przewóz świń więcej dostane pieniędzy Pozdrawiam tego który myśli że w tej pracy nie ma odpowiedzialności chociaż jak patrzę jak niektórzy przewożą swoje dzieci w środkach transportu publicznego to nie wymagam by zrozumieli co to znaczy odpowiedzialności

Gość gość
Ktoś tam już chce zastraszyć szukając po ip szukaj sobie tylko pamiętaj są ludzie którzy wiedzą jak takich jak ty posadzić A jakbyś był ogarnięty to byś wiedział że istnieje coś takiego jak darknet który skutecznie blokuje nawiedzenie mnie

Gość gość
Ja nie będę brał udziału w waszej samowolce. Są inne cywilizowane metody, a nie że swoje "złe humorki" wylewacie na pasażerów. Jesteś nieodpowiedzialny i powinieneś się zwolnić.

Gość gość
Kto tu jest nieodpowiedzialny człowieku popatrz na siebie i zadaj sobie pytanie czy zarabiając psie pieniądze jestem odpowiedzialny za siebie raczej chyba NIE.

Gość gość
Sprzedaż Transparentów Flag maczet i inne na różne okazje strajki, manifestacje Ceny Hurtowe 505367511 7-18 Zapraszamy do współpracy związki zawodowe grupy kibiców i innych.

Gość gość
Jest już odpowiedź na głównej stronie spotted kzk gop odnośnie wypowiedzi prezesa pkm. To Was kierowców zachęca się do upublicznienia waszych zarobków! Wasz prezes twierdzi że wiceprezes zarabia normalnie a wy kierowcy wcale mało nie zarabiacie XD zatem pamiętajcie panowie że macie wg waszego prezesika super piękne eldorado.

Gość gość
Hahahah i jak tam strajk? :D Psie pieniądze to jest najniższa krajowa, a Wy macie dużo więcej!