Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy malo zarabiam?

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy 2750 na reke to malo wg Was? Pracuje rok czasu, skonczylem 5 letnie studia z mechanikii. Wszyscy moi znajomi po fachu zarabiaja jeszcze mniej ;p mam 25 lat, czy np co roku jest jakas podwyzka za staz?

Gość Treserka chmur
Człowieku, ja skończyłam zootechnikę i pracuje już od dwóch lat. Mam tyle co Ty tele że brutto. Mam znajomych co zarabiają ponad 3 na rękę i do tego premie i inne d**erele. I trafia mnie szlak, ale lubie swoją pracę, także narazie cieszę się z tego co mam. I myślę że Ty też powinieneś!!!

Gość gość
a po zootechnice to dziewczyny dają d**y czy nie dają ?

Gość gość
A podobno po polibudzie kokosy na start powinny być :P Zależy gdzie pracujesz, u mnie dopiero po paru latach będzie stażowe. Ja w szkole na start mam ok. 1850 na rękę, ale w przeliczeniu to mam teoretycznie 65% etatu, no i dodatkowo z funduszu socjalnego coś mi skapło, i wyrównanie dostałam (bo zarabiam poniżej jakiejś tam minimalnej wg ministerstwa). Tylko, że w perspektywie 5-6lat praktycznie nic się nie zmieni.

Gość gość
Tez lubie swoja prace i mam dobra opinie w robocie, nie narzekam ale chce poznac zdanie innych :)

Gość gość
Treserka Chmur jakie masz obowiazki w pracy i czym sie zajmujes,?

Gość Treserka chmur
Podcieram tyłki lemurom w zoo.

Gość gość
Ja zarabiam do ręki 1600 :] Także ciesz się z takiej wypłaty. Coraz częściej myślę o zmianie pracy, bo nawet porządnie odłożyć kasy nie ma co. Nawet na auto mnie nie stać ani na wycieczkę.

Gość gość
Ja jestem lekarzem rezydentem, narazie z dyżurami mam 7000 na rękę

Gość gość
Raczej mało, ale na początek nie najgorzej - tak bym to określiła. Jeśli chcesz rozważać sprawy finansowe to nie bierz pod uwagę co ukończyłeś i ile lat - to nieistotne, to już za Tobą.

Gość gość
To są śmieszne pieniądze. Mój kumpel z gimnazjum (skończyliśmy w 2010) słabo się uczył, a teraz zarabia nie mnij niż 15 tys. na miesiąc. Ja na takie pieniądze muszę pracować więcej niż pół roku.