Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego największymi wrogami współczesnych kobiet są stare prawiczki?

Polecane posty

Gość gość
Jak uprawiała seks w klubie to znaczy że coś do niego czuła i to zrobiła z miłości.

Gość gość
Odpiertolcie sie . To źe ktoś lubi roochać to zaraz musi być głupszy od prawików . Puknijcie sie w mózg .

Gość gość
"Dlatego szukam kobiety, co miała 1-2 partnerów, w poważnych związkach, a nie przelotne relacje bez uczucia." x Dokładnie te same kryteria mam w szukaniu faceta.

Gość Mój głos rozsądku
Niestety jak facet ma kasę i dobre auto, to kobiecie często nic nie przeszkadza. Autorko jesteś tutaj? A może tu nie chodziło tylko o wystające ramiączko, ale ogólnie dużo ciała odsłaniasz? Np. biust i brzuch oraz nosisz ultra krótkie spodenki?

Gość gość
Jak uprawiała seks to nie jest zdatna do użytku szukam tylko dziewicy

Gość gość
Była w tak poważnym związku że uprawiała seks z 2 osobami i dalej jest sama i nie zamężna. K****enie tłumaczą się związkami a to dobre :D

Gość gość
Poważny związek=pseudo związek

Gość gość
"Niestety jak facet ma kasę i dobre auto, to kobiecie często nic nie przeszkadza." x Tylko pusta i niezaradna lala na to poleci. A takiej to rzeczywiście wszystko jedno, czy on ją kocha i szanuje, bo liczy się kasa.

Gość Mój głos rozsądku
Autorko jesteś tu? Wydajesz mi się osobą, która ma podobne do mnie, umiarkowane środowisko. Tzn. nie puszczanie się, ale też nie zgorszenie z powodu całowania się.

Gość gość
Nie zgadzam sie z Twoja opinia. Najwiekszym sa ukryte cha.my i r..chacze i tacy co zdradzaja bo jedna sie szybko nudza. Co widzisz trudnego do przystawiania ust do ust albo prostych zwierzecych *****ch poprzedzonych rozgrzewka. Pojalbym to w mig.

Gość Gdzie jest autorka
Pojawi się tu dziś?