Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACEBOOK

Polecane posty

Gość gość

Witam. Potrzevune porady. Jesli pod wyslana widomoscia na fb widnieje ,,wyswietlono" tzn , ze ta osoba odczytala wiadomosc. Jesli widnieje ,,dostarczono" tzn, ze wiadomosc jescze ta osoba jescze nie byla na fb i jej nie odczytala czy zignorowala nie czytajac? I co oznacza jesli pod wyslana wiadomoscia nie widnieje nic ani wyswietloni ani dostarczono ?

Gość gość
Jesli jest dostarczono to wydaje mi sie ze widziala ale z nie weszla w wiadomosc by ja odczytac jesli wyslana to chyba jej jeszcze nie widziala. Byc moze to jakis czujnik ruchu odbiera, jesli dana osoba np jest aktywna na facebooku ale nie odczytuje wiad loguje sie to wtedy wiad jest dostarczona, jesli nie loguje sie I ona sobie tak po prostu widnieje zalozmy w tel czy na fb wyslana, jesli wyswietlona to widziana ktos wszedl w wiadomosci I ja odczytal. Tak mi sie wydaje.

Gość gość
Wyslalam wiadomosc i od razu po ulanku sekundy wyskoczylo ,,dostarczono" i tak jest caly tez. Napisalm tez do kunpeli i na poczatku tez wyskoczylo ,,dostarczono" a po chwili ,,wyswietlono". Nastepnie ona odp

Gość gość
Pewnie jakiś facet nie odczytal? Możliwe ze zignorował to, nie wszedł w wiadomość, może zrobi to później.

Gość gość
na swoim profilu na fcb ,w gornym prawym rogu masz taki znak zapytania to jest centrum pomocy, jest mnostwo odpowiedzi jak dziala fcb tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania