Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka2018

reklamy portali randkowych w telefonie

Polecane posty

Gość calineczka2018

Witam. w telefonie mojego męża od czasu do czasu pojawiają się reklamy portali randkowych. czy ktoś miał podobnie? czy to oznacza że szukała jakiegoś takiego portalu lub się logował? mąż nigdy mnie nie zawiodl ale nie potrafię ufać. od jakiegoś czasu wyjezdza na 2 lub 3 dni z pracy, ponieważ zmienił stanowisko. dzwoni piszemy jak jest poza domem ale ja i tak mam dziwne urojenia i te reklamy w telefonie... co chwile sprawdzam jego telefon i się zadręczam. mamy dwoje dzieci. mamy wspólne plany, maz mi pomaga w domu. nasze nieporozumienia wynikają przez te reklamy . nie wiem.co robić.

Gość gość
masz paranoje

Gość calineczka2018
Jak się tak reklama pojawi jak on np przegląda wiadomości czy kwejk to ja się cała trzęse i pół dnia albo nerwowy rozmawiam z nim albo chodze i pytam czy ma gdzieś konto, czy się loguje czy mnie zdradza. mąż czasem mi spokojnie wyjaśnia a czasem sie denerwuje. jak wyjeżdża to Nie potrafię sie na niczym skupić tylko myślę czy się gdzieś loguje albo czy coś ogląda a nawet wyobrażam sobie ze z kimś pisze! nie wiem co robić. jestem psychicznie wyczerpana.

Gość lllo
jak będzie chciał Cię zdradzić to Cię zdradzi wychodząc z psem, czy wynosząc śmieci.. tak jak i kobieta. Nie zamartwiaj się bo to nie ma sensu, albo sobie ufacie albo nie.