Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To moje najnudniejsze swieta

Polecane posty

Gość gość

Na zewnatrz leje i wieje.Wyjsc sie nie dalo.Siedzimy w domu caly dzien.Mama w pracy pojsc nie ma do kogo.Dobrze ze juz wieczor.Usypiam dzieci a pozniej wypijemy po drinku z mezem i na szczescie koniec dnia.Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Gość gość
Ja ciebie przebije z nuda w swieta , bo u mnie nawet meza w swieta nie ma , jak juz pisalam , rodzice nie zyja maz w pracy cale swieta corka w pracy ( maz internista corka pielegniarka ) a ja sama jak kolek siedze z mlodszym synem ktory ze wzgledu na pogode siedzi w swoim pokoju i online rypie na konsoli :o

Gość gość
Tu autorka.Chyba wolalabym Twoja wersje swiat .Po czytaniu 15 razy Zosi samosi mialam ochote wyjsc i nie wrocic...

Gość gość
Ja tez przerabialam etap czytania jednej bajki w kolko macieju az w koncu znalam na pamiec , tylko syn sie szybko zorientowal i wytykal mi ze kartek nie przewracam Chcialabym sie z mezem drinka napic i film jakis puscic zamiast sama z tabletem siedziec

Gość gość
Nudne, ale o takich od lat marzyłam. Tylko mąż, dzieci i ja. Bez występów wyjazdowych żeby zadowolić moja mamę, jego rodziców. W tym roku powiedzialam :koniec. Śniadanie o 11,czyli jak już się spokojnie wyrobilismy, a nie na 8 u mojej mamy. Później spokojny obiad po 17 (z kolacją :). Jutro wpadniemy na krótki obiad do teściowej i na ciasto do mamy.

Gość gość
Zazdroszcze ci mamy

Gość gość
Autorka.Ja codziennie spedzam cale dnie w domu i liczylam ze choc pogoda bedzie zeby na spacer wyjsc a tu dupa.Jutro za to impreza rodzinna (chrzciny) i pewnie zatesknie za dzisiejszym dniem

Gość gość
A moje najgorsze,córką chora na ospę.Na męża w niczym nie mogę liczyć,więc nie miałam kiedy przygotować jedzenia.Sniadania wielkanocnego nie było,obiadu też nie.Za to był kop od męża i targanie za włosy.Dzis postanowiłam się z nim rozwieźć.

Gość gość
A ja zaczelam sprzątać. Takie układanie w szafkach. Dwojka małych dzieci. Maz z domu nauczony ze trzeba komuś dogadać-, przykrosc zrobic w rozmowie - ani razu sie nie zgodzić. Zreszta- rozmowa z nim to jak próba zbajeroeania prokuratora gdy jest sie drobnym cwaniaczkiem. Wiec - pierwszy raz w życiu- powiedziałam sobie - ok, nie wychodzi, to żyję jak codzień. Totalnie odcialam sie od tych achów i ochów ze swieta. Wali mi to. W ten sposob troszke sobie rzeczy poukładałam, pocwiczylam. Nie stałam przy kuchni jak ofiara, aczkolwiek dzieciaczki obiadek dostały i był on na czas etc, był deser- wielkanocnie chyba tylko to, pyszna babka. Wyobrażałam sobie jak mezulek nawpiernicza tym swoim gniewem- a niech spada. Naturalnie telefon do mamusi był. Pierwszy raz nie czuje ścisku tyłka ze jedzenie, ze trzeba pod linijkę. U mnie tak nie było zbytnio, ale u męża. Tylko to kończyło sie tym ze on by chciał miec zrobione.;) wali mi to. Dzieci podrosną bede pierwsza aby przeforsować wyjazd na Wielkanoc- pogoda zawsze do kitu, jedzenia Wielkanocnego nie kocham. Słońca sie chce;) i sportu;)

Gość gość
22.16 wdpolczuj***ardzo i przytulam.Autorka

Gość gość
22.19 ile wypilas przed napisaniem tego posta?

Gość gość
22:22 i sie zaczyna. Dwie trzy wymiany zdań, zaczepki, i poleci. Ze bez alkoholu mogą upłynąć swieta tez sie w głowie nie mieści niektórym ;)

Gość gość
22.19 napisane bez skladu i ladu tez pomyslam ze po jakims winku

Gość gość
22:36 Coz, niech pijani siedzą juz lepiej na Kafe - a nie siadają za kółko.... Na ścisk d**y i krytykanctwo faktycznie alkohol pomaga. Polonistkom z Kafe nic juz nie pomoże ::))

Gość gość
22:41 korektorka, literki ł nie zna, interpunkcji nie zna ;) ale trzaska... Zaraz bedzie łomot ;)

Gość gość
u mnie nie nudne, ale leniwe :) Do nikogo nie szlismy, sniadanie kolo 11, obiadokolacja o 17 i plaszczenie dupki na kanapie :) a, sernik zrobilam, galarete, sałatke i byla biała kielbasa. Mnóstwo czekoladowych jajek pozartych przez syna, który cały dzien przesiedzial grajac i gadajac z kumplami na xboxie. Opróznilismy 1 pokoj, wynieslismy wszystkie meble, maz sciagnol wykladzine i przemalował sufit. Jutro zacznie klasc podłoge. Teraz maz gra na kosoli, ja siedze w necie, popijamy sobie po drinczku..Moze jakis film w wyrku obejrzymy.. To zadne swieta, dla mnie istnieja tylko BN.

Gość gość
Cholerka, a miał byc ajerkoniak. Jeszcze sobie strzele chyba ;)

Gość gość
23:44 remont w Święta Wielkanocne?? Wstyd!

Gość gość
Jak tam smigus dyngus u was ? Ja zaraz dopijam kawe i ide polac moich chlopakow Maz spi po dyzurze a mlody po nocnym graniu na konsoli Zrobie im mokra pobudke Hmmmm nie wiem tylko czy polac ich z dzbakna czy zrobic dziurke i psikac z butelki ( nie chce mi sie isc do skladziku po pistolety wodne )