Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowa mści się na mnie długo i dotkliwie. Co mi radzicie?

Polecane posty

Gość gość
Podobna sytuacja jak miedzy mna i moimi tesciami. Od czterech lat skutecznie ich unikam. Widzialam sie z nimi przez te lata dwa razy u bratanicy na urodzinach. Maz z dziecmi czesciej - odwiedzaja ich ale beze mnie. Zle sie miedzy nimi czuje

Gość gość
18:48 Twój stary Cię nie szanuje.

Gość gość
dziś Gratuluję ci męża,wyjątkowo inteligentny facet czyt.kalesony. Ktos kto nie potrafi zadbać o dobre relacje miedzy mamą a żoną to trudno go nazwać porządnym,chyba ci sie słowa pomyliły.Dla mnie taki facet który wchodzi w gierki między baby to BURAK bez ambcji.Jeszcze wciąga w to własne dzieci.Powinni wam je odebrać. A ty masz w tym udział.pewnie szlochałas i podpuszczałaś swojego prostaka a on przyjąl na miarę swojego poziomu zrywamy kontakty:)najłatwiej bo inaczej nie potrafi.Skoro w 90 % decyduje o waszym życiu to ty w tym związku jesteś nikim,tylko sprzątasz.hi hi

Gość gość
dziś Dobrze robi,jak się żonusia zle czuje w towarzystwie tesciów to niech siedzi sama w domu,nikt za nią nie tęskni,on ich lubi i ma prawo.Ty najchętniej byś doradziła by zerwał kontakty,proszę własnie to dowód kim jesteście.

Gość gość
18:32 O wyglądzie piszesz pustaku :D Podpowiem, chodzi o zachowanie.

Gość gość
18:58] świetnie,te nowoczene się dobrze zachowują,rano poznają a wieczorem już mu dają,nawet nie musi chłopina się wysilać. Tyle do powiedzenia nędzna kreaturo:D

Gość gość
18:54 Jak teściowa niszczy synowa to są jej gierki a nie ich. Facet, który zostawia żonę w domu bo jego stara nie może znieść młodszej i ładniejszej to ostatni prostak.

Gość gość
Teściowe zdychają wcześniej niż synowe i po śmierci możecie się zesrac ze złości hahaha Tym bardziej się nie dziwie jak ktoś im pomaga, żeby szybciej skończyły intrygi na tym świecie, po tych wpisach :D

Gość gość
dziś Oj,nie znasz życia,ty chyba nie wiesz co te udające pokrzywdzone potrafią,zdziwiłabyś się,pracuję jako Lawnik w Sądzie,tam dopiero widać jak wygląda prawda,tutaj można tylko czytać a wysłuchując obu stron .....to dopiero jazda

Gość gość
19:10 A nie pomyślałaś że ty też zdechniesz i być może przed teściową? nie zycz nikomu tego co to bie nie miłe.Masz matkę,też zdechnie i będa tacy którzy będa się cieszyć z tego. Zadowolona jesteś no to Alleluja i do przodu,,obyś nie wspomniała przy tym święcie kiedyś swoich słów.

Gość gość
Ojjjj,byłabym ostrożna,nie wiadomo komu z brzegu.Młodsza nie znaczy że dłużej żyje.

Gość gość
Jak ktoś robi intrygi przeciwko mnie to chyba tej osoby gierki a nie moje lub nasze wspólne

Gość gość
Stare kretynki naoglądaly się tureckich telenowel i maja synowe za wroga hahaha a tak naprawdę synowe chciałyby, żeby stare k***y się do nich nie odzywały

Gość gość
Jednak starym k****om bliżej do trumny niż młodym i pięknym

Gość gość
Wy dwie wyżej, czy ktokolwiek was lubi.....?

Gość gość
Przyjdz do mojego szpitala to zobaczysz ile młodych kobiet leży i czeka na wyrok.Moja siostra cioteczna zmarła mają 26 lat i zostawiła 3-latka,.Nie podskakuj a kuuurwą nazywaj swoją rodzicielkę i siebie

Gość gość
Wy się nazywacie synowymi? ja wolę śmierć niż kiedyś mój syn miałby mi przyprowadzić do domu takie gó...o,które w ryju ma jak w szambie..Taka miałaby rodzić mojemu synowi takie pomioty ze swoim podwórkowym charakterem?Wywłoki

Gość gość
Moja teściowa tez sporo krwi mi popsuła razem ze swoimi ccóreczkmi a ze ja należę do osób które nie potrafią grać to tez moje relacje z teściowa są jakie są .Może jestem pamiętliwa suka ale taka jestem

Gość gość
Dobrze kościól zaczyna działać,może w końcu dojdzie do tego że będzie was trzymał za "twarze" bo zle się dzieje,dla takich jak wy ktoś wcześniej napisał tylko ISLAM!!!!!

Gość gość
Wracając do tematu wątku, znam taka osobę która narobila mi sporo krzywd, aż z depresja i myślami samobójczymi skończyłam. I to wszystko u progu życia, bo w dzieciństwie i młodości się działo. Potem nagle wielka odmiana i oczekuje dobroci ale przepraszam nie usłyszałam, tylko dalsze pretensje że nie jestem milusia. Wprost powiedziałam że ma mnie przeprosić, to usłyszałam dokładnie to samo co pisze autorka, że to było dawno że głupia jestem że to pamiętam itp. Boli mnie właśnie najbardziej to że ona bagatelizuje to cale zło ktore mi wyrządziła. Nie przeprosiła do dziś, a to bardzo bliska rodzina. Niektórzy już tacy sa, nigdy nie widzą swojej winy,nie znaja jakiejkolwiek samokrytyki, uważają że nie muszą przepraszac nikogo. W moim przypadku, gdyby przeprosiła, wybaczylabym wszystko. To właśnie rozwiązanie twojego problemu autorko, szczere przeprosiny za to co jej zrobiłaś.

Gość gość
Ale przeprosiny nie będą szczere. Autorka nie żałuje swojego zachowania tylko albo zorientowała się, że syn jest za żoną i trzęsie tyłkiem ze strachu przed samotnością albo chce mieć dojście do dziecka, żeby i tu się wcinać. Oby synowa i jej mąż na to nie pozwolili.

Gość gość
co za bezczelna baba z autorki. Narobiłas komus przykrosci w zyciu bo mialas kaprys, teraz masz kaprys zeby bylo dobrze. Oczekujesz ze ludzie beda tańczyć jak im zagrasz? dobre, to tak nie działa. za złe czyny ponosi sie kare, w twoim przypadku to złe stosunki z synową i jej rodziną.

Gość gość
gość dziś dziś Gratuluję ci męża,wyjątkowo inteligentny facet czyt.kalesony. Ktos kto nie potrafi zadbać o dobre relacje miedzy mamą a żoną to trudno go nazwać porządnym,chyba ci sie słowa pomyliły.Dla mnie taki facet który wchodzi w gierki między baby to BURAK bez ambcji.Jeszcze wciąga w to własne dzieci.Powinni wam je odebrać. A ty masz w tym udział.pewnie szlochałas i podpuszczałaś swojego prostaka a on przyjąl na miarę swojego poziomu zrywamy kontaktyusmiech.gif najłatwiej bo inaczej nie potrafi.Skoro w 90 % decyduje o waszym życiu to ty w tym związku jesteś nikim,tylko sprzątasz.hi hi X A niby z jakiej okazji on ma dbac skoro jego matka na wstepie jak przyjechal mnie przedstawic PRZY NIM stwierdzila, ze nie jestem dla niego? To z****** interes jego mamuski by nie robic sobie wrogow. Ja z wyksztalcenia jestem psychologiem (psychoterapeuta) i od poczatku miala mnie za zero z zazdrosci. Sama sie nie dostala, a pozniej z corcia zaciazyla. Szwagierka nie raz i nie dwa mi sie skarzyla ze tesciowka jej wypomina, ze to przez nia nie skonczyla studiow. Dla ciebie facet, ktory broni wlasnej zony to burak? Mam nadzieje, ze jak kiedys tobie ktos wp*****l spusci to twou mezulek tez powie, ze w gierki miedzy babami nie bedzie sie mieszal. Moj burak bez ambicji z wlasna kancelaria bedzie mnie bronil czy to przed psychiczna matka czy to przed uchodzca. Czy jakiejs lajzie z internetu to pasuje czy nie. Dzieci nam nie odbiora, bo nie maja powodow. Nie psychiczna babka ma prawa rodzicielskie, a rodzice. W tym przypadku adwokat i psycholog. Przyjal pozycje zerwania kontaktu, bo zna swoja matke 30 lat i widzi co z niej za zwierz. A co do sprzatania to coz. Nie musze, mamy od tego panie, ktore maja obowiazek sprzatniecia nawet zarzyganej przez dzieci sciany i zuzytej prezerwatywy. Pogodz sie z tym, ze matka mimo ze wazna (jesli trzezwa psychicznie) nie bedzie wazniejsza od corek i zony. Dla twojej informacji przed swietami zlozylismy wniosek i zakaz blizania sie do dzieci. :)

Gość gość
przez 50 lat nie nauczyłas się przepraszać? masakra

Gość gość
20:23 bardzo mądre słowa! Czuję to samo. Gdyby potem teściowa nie bagatelizowala tego co zrobiła, a gdy jej wylozylam o co mi chodzi to podsmiechiwala się że oj tam, to nic takiego, przesadzam, - wtedy zrozumiałam że to prawda co mi szwagierka mówiła. To jest człowiek który nigdy nie przeprasza i nigdy nie czuje się winny. Szwagierka ma metodę by z tym żyć i dalej się z nią czesto widywać choć nadal stara jej często czymś przysssra(nie wiem na ile że strony szwagierki to wyrachowanie bo to darmowa niania dla jej dziecka, a na ile to chora sytuacja ze musi tak mówić bo jej mąż nie jest jak mój i nie umie się od matki oddalić na tyle na ile mój umie). Szwagierka jednak nie traci ducha, a wręcz wali tamtej komplementy bo liczy na pomoc przy synu (choć wcześniej zręcznie ja obgaduje do mnie). A ja od jakiegoś czasu wydluzylam dystans także do tej szwagierki. Nie ma twarzy i honoru, a że ja jestem inna to i mniej dla mnie jest sympatii od teściowej. To ta sama glina i ten sam gnoj mentalny. Obie mnie już nie obchodzą.

Gość gość
I właśnie są takie osoby jak autorka. Nie przeprosi szczerze, będzie udawać że to się przedawnilo. Będzie mówić "oj, nie było tak, nie bądźmy malostkowi" albo "nic się takiego nie stało". Są tacy co im to wystarcza (do następnego ataku) patrz moja szwagierka. Ale ja nie z tych. Mnie to nie wystarcza. Nie umie szczerze przyznac się do błędu = kasuje się z mojego życia. Obydwie.

Gość gość
I właśnie zleciało się stado wron, z tym że głupich. I właśnie takie coś zostaje synowa, Boże chroń! I jak tu takie coś traktować jak człowieka, biedne teściowe, biedni mężowie, biedne dzieci. Czy są jeszcze gdzieś kobiety mądre, dobre, kobiece.

Gość gość
"""A co do sprzatania to coz. Nie musze, mamy od tego panie, ktore maja obowiazek sprzatniecia nawet zarzyganej przez dzieci sciany i zuzytej prezerwatywy. """" """Dla twojej informacji przed swietami zlozylismy wniosek i zakaz blizania sie do dzieci. usmiech.gif"" xxxxxx OOOOO curva,ale element,patologia,dno i wodorosty. Nie dziwić się teściowej,choć nie bronię jej bo nie znam sytuacji,ona ma się za psychologa a mężuś ma kancelarię ha ha ha,chyba u klechy na parafii w Pcimiu Dolnym.Wez kobito nie dowarościowywuj się na forum,bo twoja pisownia,budowa zdań zdradza ile potrafisz i kim jesteś.Jeśli sprzątająca zbiera u ciebie zużyte prezerwatywy to wiadomo że to raczej nie dom a meta.SZOK

Gość gość
gość dziś """A co do sprzatania to coz. Nie musze, mamy od tego panie, ktore maja obowiazek sprzatniecia nawet zarzyganej przez dzieci sciany i zuzytej prezerwatywy. """" bbbbbbrrrrr. Dokładnie jak w agencji towrzyskiej .fujjjjj

Gość gość
Jak wam nie wstyd. To muszą być trole, bo niemożliwe aby one były aż tak głupie, wyobrażam sobie, że ktoś wychowany przez wilka miałby więcej kultury. Brawo synowe, nie dziwią mnie już rozwody.