Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Maksymilian Maks Maksiu

Polecane posty

Gość gość

Podoa Wam się i z jakimi dziećmi się kojarzy ?

Gość gość
Mnie się kojarzy tylko z psem Maksem.

Gość gość
Ja mam syna Maksia. Straszny łobuziak z niego. Pracuję w przedszkolu i wszystkie Maksie jakie znam to takie pełne energii uparciuchy. Trzeba się za nimi bardzo nabiegać.

Gość gość
Mój kotek miał na imię Maksiu

Gość gość
Mam syna Maksymiliana, kotkę Klarę i kota Stasia. :D

Gość gość
Mnie się nie podoba w zadnej formie.

Gość gość
Nie słuchaj czasami głupich ludzi, którym imię kojarzy się ze zwierzętami. Miałam też kota Kubusia. ;) Maksymilian to piękne imię i naprawdę nie jest tak oklepane jak Jakby, Szymony, Wojtki, Antosie itd. W przedszkolu u syna było ich tylko dwóch, a w klasie syn jest jedyny o tym imieniu. Za to Julek, Amelek, Jakubow, Szymonków zatrzęsienie. :)

Gość gość
Głupich ludzi, a co ty jestes madra? Moze i tamtych jest zatrzesienie ale i tak sa ładniejszymi imionami niz Maksymilian.

Gość gość
To twoje zdanie. Głupi ludzie, bo kojarzą imię ze zwierzęciem. Nie tak dawno czytałam tu opinie o pięknym i nieoklepanym imieniu Matylda. Ludziom kojarzyło się z krową. Ech...

Gość gość
Tak samo jak twoje zdanie ze Maks jest pieknym imieniem. To ze tobie sie podoba nie oznacza ze bedzie podobac sie kazdemu. Autorka zapytala jak ludzie odbierają to imie, to ludzie odpowiadaja. Maja klamac? Wiadomo ze jednemu sie bedzie podobac a drugiemu nie, jaka w tym filozofia? A skojarzenia to kazdy ma jakies i nic na to nie poradzi przeciez.

Gość gość
Ok. Więc mi się podoba, bo nie jest oklepane. Powodzenia autorko. :)

Gość gość
A Matylda kojarzy im się z krowa bo byla taka bajka. Mnie tez niektore imiona kojarza sie z czyms, przeciez to silniejsze

Gość gość
gość dziś Podoa Wam się i z jakimi dziećmi się kojarzy Chociaż po dłuższym zastanowieniu nie wiem czy temat nie jest hejterski, bo z jakimi dziećmi Moze się kojarzyć? Eee z dziećmi....eee z chłopcem...to tak samo jak z jakim człowiekiem kojarzy wam się,Kasia. Jednym z margaryną, drugim z Katarzyną,Wasniewska morderczynia, trzecim z dziewczynką, normalną dziewczynką ..bez sensu. :)

Gość gość
Maks, Maksiu... miałby dzieciak dużo psich imienników dookoła.

Gość gość
Ja mam psa Kubę i kotkę Agatkę

Gość gość
Mnie się podoba.

Gość gość
Mój mąż ma siostrzeńca Maksymiliana. Na początku jak dowiedziałam się, że dziecko będzie miało na imię Maks to mówię że jak dla psa. I moim zdaniem Maks jest psi. Ale Maksymilian bardzo mi się podoba. Teraz przyzwyczaiłam się do tego imienia i uważam że jest super w każdej formie. Ale wydaje mi się że zaczyna być coraz bardziej popularne. Jeśli to w ogóle ma znaczenie dla Ciebie. Jeśli chodzi o charakter to dziecko jest bardzo grzeczne, ułożone. Chociaż faktycznie czasem lubi poszaleć i jest ciapowaty. Był u nas przez tydzień w ferie. Ma 6 lat a ja praktycznie nie odczułam jego obecności. W takim sensie że nie jest absorbujący. Jest strasznie uczuciowy, opiekuńczy. Naprawdę super chłopiec. W dodatku jest przepiękny

Gość gość
Kojarzy mi się z prymusem klasowym, u mojej córki w klasie był Maksymilian, uczył się najlepiej. Lubiany , wesoły chłopak i bardzo urodziwy

Gość gość
Mój syn jest Maksymilian. Ma 14 lat. Ostatnio byłam u ginekologa i akurat musiałam podczas wizyty do niego zadzwonić. Lekarz powiedział, pani syn ma świetne imię, bardzo męskie. Moja koleżanka z pracy tak zakochała się w moim synu, że gdy zaszła w ciążę powiedziała, że musi być chłopak i Maksymilian będzie. I ma Maksa, teraz mieszkają zagranicą i tym bardziej jak znalazł. Maks natomiast prędzej kojarzy mi się z filmem Seksmisja, bo zwierzęta noszą różne ludzkie imiona. Maks i Albercik.

Gość gość
Obiektywnie dodam też, że syn jest bardzo przystojny, wysoki, wysportowana sylwetka. Ale żeby nie było, że swoje chwalę to córeczka już mniej urodziwa. Choć kochana.

Gość gość
Jak dla mnie brzydkie imię i oklepane . Na placu zabaw pełno Maksiów . W Przedszkolu to samo co drugi chłopiec to Maks.

Gość gość
Jak pies