Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak anonimowo powiadomić kumpla że jego żonę

Polecane posty

Gość gość
Sama napisałas że masz trzech na raz i żaden nie wiem, a to normalne zachowanie nie jest. ;) Może zacznij na tym zarabiać, przyjemne z pożytecznym ;) Jak jesteś fajna, to chętnie skorzystam, nawet zapłacę. W sumie takie suczki są potrzebne, fajnie się was bzyka,

Gość gość
Jestem bardzo fajna , w czym jesteś lepszy ode mnie ?.przecież robisz tak samo

Gość gość
Idź się zbadaj w takim razie, bo możesz mieć jakiegoś syfa ukrytego... Napisz do męża list, sms z internetu, cokolwiek, niech wie co ma w domu i niech jej to wiecznie nie uchodzi na sucho, bo potem się ludzie dziwią skąd się biorą różne zarazy w rodzinach- a no stąd. Jeszcze dzieciom w łazience przez ręczniki itd jakiegoś syfa sprzeda... Niektórzy nie powinni mieć dzieci...

Gość gość
Nie jest normalne , bo to kobiet a?

Gość gość
Ten romans, dlatego, ze bardzo mi się podobała i tak jakoś przypadkowo się zaczęło. Ale nie uznaję mieć kilku i udawać przed każdym że jest tym jedynym, to nie jest fajne. Może nie potrzebnie tak na Ciebie naskoczyłem i przepraszam za wyzwiska, ale jestem zły na takie zachowanie Kobiet, może to faktycznie urażona męska duma. Mimo wszystko niefajnie wygląda takie oddawanie się.

Gość gość
'Niefajnie wygląda takie oddawanie się" - ja pierdzielę... Tak może powiedzieć chyba tylko choro zakochany facet, bo każdy normalny - nawet zakochany- nazwałby to troszkę inaczej! Jeszcze jej wybacz, skoro to tylko niefajne :)

Gość gość
Co ja mam jej wybaczać, ja mam ją w d***e to nie moja żona (na całe szczeście) Chcę tylko się odegrać na niej za te dwa lata i jakos to zrobie ale nic jej nie powiem że wiem cokolwiek. Zle trafiła suka ;)

Gość gość
i serio lepiej się zbadaj... na zemstę szkoda czasu, żeby potem ta zemsta nie zemściła się na Tobie. Możesz dać znać mężowi anonimowo jej nic nie mówiąc. A jej powiedz, że się odkochałeś :D

Gość gość
Szmaciarz z Ciebie autorze

Gość gość
Szmaciarz? Dlaczego?

Gość gość
zadałeś sie z dziwką która przyprawia rogi mężowi i jeszcze sie dziwisz? :D jesteś dla niej takim samym fagasem jak pozostali hueheuheue

Gość gość
Chciałbyś czuć się pewnie lepszy od męża? Bardziej męski? A okazałeś sie tylko zabawka w jej rekavh , kolejnym zaliczonym kootasem. I to cie tak boli.

Gość gość
Może macie rację, ale i tak nie odpuszczę. Nawet jeśli to chamsko i głupio wygląda ;)

Gość gość
zrób jej zdjęcia jak lezy nago w twoim łóżku, wtedy będziesz miał ją w garści. Takie fotki możesz wysłac jej mężowi na facebooku albo mailam, lub wręczyć osobiście :)

Gość gość
Ale ja nie chcę aby on o mnie wiedział. Muszę dowiedzieć się gdzie widuje sie z tym drugim i wtedy cos wykombinuję ;)

Gość gość
Posuwasz mężatke i uważasz że Ty jesteś w porządku? Masz podwójna moralność?

Gość gość
W d***e to mam. Jeśli jest mężatką i oddaje się innemu to zwykła ... i trzeba korzystać z takich pudeł. Nie czuję winy że ją bzykam, od tego ona jest.

Gość gość
no to nie musi o tobie wiedzieć, zdjęcia jej mozesz zrobić jak zasnie :D anonimowo wysłać z jakiegoś fejkowego maila Dlaczego jeszcze tego gościa w to mieszasz? Zazdrosny jestes o niego? Jesli tak tio wynajmij dedektywa krótkowskiego z wystrzyżonym na głowie trawnikiem, niech ją wyśledzi i porobi jej fotki z tym drugim

Gość gość
Albo zrobię transmisję na fejsie na żywo jak ją bzykam? Mi tak ciul, nie zależy. Ustawię telefon żeby nie widziała i jazda :D

Gość gość
Wystarczy stworzyć nowego maila i wysłać wiadomość jaki problem ? Chyba że jej mąż to informatyk i sprawdzi nr IP. Możesz z kafelki. U nas w bibliotece można skorzystać z komputera i internetu za darmo. Nie wiem gdzie u ciebie

Gość gość
anonimowo mailem, zdjecia jako załączniki, możesz też dodać screeny z pikantnej korespondencji. jak ci się chce, możesz też nagrać gorące dialogi jak np. bierzesz ją od tyłu i ona nie widzi. ja tak załatwiłam mojego byłego kochanka, w jednym momencie dostał kopa od kochanki i od żony :D

Gość gość
Informacja anonimowa to najgorsze co można zrobić, zwłaszcza jeśli chcesz się uważać za jego kumpla, ale jak już to pisz i wysyłaj - im krócej tym lepiej.

Gość gość
Jakos to ogarnę, ale najpierw muszę mieć dowody. Nie mogę zrobic jej zdjęcia nawet jak usnie obok mnie, bo on jej je pewnie pokaże, a ona bedzie wiedziała wtedy że to ode mnie i mnie wyda z zemsty, a tego nie chcę. Muszę coś innego zrobić. Np. nagrać jak robi loda tak żeby nie widziała ;D

Gość gość
gość dziś Mam mnóstwo naszych smsów, mogę ją też nagrać, bo właściwie to nie obchodzi mnie to że on będzie wiedział o mnie, to żona go zdradza a nie ja. Chyba tak zrobię że wyślę mu ostatnie rozmowy nasze, a jej napiszę że wiem o wszystkich innych i niech spierdziela!

Gość gość
Dobry pomysł

Gość gość
wyda cię? czyli też masz coś do ukrycia. czyżby żona? :O

Gość gość
Nie, ja nie mam żony. Więc mi to rybka co się z nia stanie i czy on będzie wiedział o mnie ;)

Gość gość
gość dziś weź fagasie najpierw naucz sie czytać ze zrozumieniem a potem sie wypowiadaj

Gość gość
A ja myślę że się zaangażowałes i to bardzo w ta znajomość. Gdyby była Ci obojętna to zwyczajnie byś olal temat...skoro i tak jest do bzykania . Twoje czyny przeczą słowom..

Gość gość
Śmieszny jesteś. Chcesz się zemścić na niej,bo zrobiła Cię w balona. No cóż... Zabawiła się Toba. Daj sobie z nią spokoj,zakończ definitywnie znajomość,nie pisz i nie dzwoń. Nie wysylalabym na Twoim miejscu zdjęć. To jej sprawa co robi i z kim. Ty jako taki straszny przyjaciel przestałeś się z żoną kumpla? Kręcisz. Jesteś zazdrosny i tyle. Boli Cie,że byli inni.