Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pokojówka wyjdzie czy będzie sprzątać przy nas?

Polecane posty

Gość gość

wybieramy się chłopakiem do hotelu na seks, bo nie mamy gdzie... żyjemy w takim świecie że 25 letnie osoby nie mają gdzie się bzykać bo albo rodzice albo rodzeństwo albo jedno i drugie w domu... i tak się zaczęłam zastanawiać, czy jak pokojówka pukając dwa razy do drzwi i nikt jej nie odpowie, ona wejdzie do pokoju i zobaczy że my się bzykamy, ona wtedy wyjdzie z pokoju i wróci późnej, czy będzie sprzątać przy nas, a my przy niej się kochać, albo wtedy już nie

Gość gość
1.chyba jest taka zawieszka na drzwiach "nie przeszkadzac"??? 2.one raczej sprzątają od 8 do 11. wiec bzykajta sie od 11 do rana.

Gość gość
Jak wywiescie zawieszkę NIE PRZEZKADZAC to w ogóle nie będą wchodzić na sprzątanie a wy możecie szaleć co chwila

Gość gość
25 latkom przeszkadzaja rodzice i rodzenstwo???wtf? a co robią 25 letni dorosli ludzie u rodziców?i czego nie sa na swoim??kawalerka,pokoj,stancja? studia sie konczy jak sie ma 24 lata...od 19 roku zycia mozna sie samemu utrzyjywac...i odkladac kase. nierobie j****y.u mamy sie chce bzykac. a powies kartkę u mamy w domu "nie wchodz,*****my się".

Gość gośćll
Ja w wieku 25 lat od 6 lat nie mieszkałam z rodzicami...

Gość gość
20 lat wcześniej fakt, 25-letnie osoby przeważnie same się utrzymywały i czasem miały własne mieszkanie, ale z drugiej strony część żyła na kupie z dziećmi i dziadkami jeszcze. jak pokojówce nic nie powiecie, to raczej na pewno wejdzie, bo będzie myślała, że pusto :)