Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby podszedł do was na ulicy przystojny chłopak...

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do kobiet. Czy gdyby na ulicy podszedł do was przystojny chłopak i zaproponował wam seks to byście się zgodziły? Jeśli nie to jaka byłaby wasza reakcja. Wiem, że dla większości kobiet w czasie seksu liczy się bezpieczeństwo i zaufanie do partnera, więc byłoby trudno, ale ciekawi mnie ile kobiet by się zdecydowało. Jeśli wasza odpowiedź brzmiałaby Tak napiszcie też wasz stan cywilny, wiek i dlaczego się godzicie.

Gość gość
Nie, bo seks tylko z milością, a nie z obcym. Zaproponowałabym burdel.

Gość gość
Nie, mężatka, 39 lat, bałabym się, że mi coś zrobi, zarazi hiv lub zabije.

Gość gość
dostałby z liścia

Gość gość
Ubraniu... No nie wiem, nawet jak w dresach jestem to rzucam się w oczy to jest chore.

Ubraniu... No nie wiem, nawet jak w dresach jestem to rzucam się w oczy to jest chore. x Zapewne powalasz skromnością :classic_cool:

Gość gość
Ja to bym się zaraz spuściła na niego.

Gość gość
16:28 Mnie też, a najbardziej mnie w*****a jak nie zrobię makijażu, bo nie chcę być zaczepiana a ktoś i tak się p**********i :O

Mnie też, a najbardziej mnie w*****a jak nie zrobię makijażu, bo nie chcę być zaczepiana a ktoś i tak się p**********i pechowiec.gif x Szacun :classic_cool:

Gość gość
Ja bym się wcale nie zdziwiła, bo jestem bardzo atrakcyjna i mężczyźni pożerają mnie wręcz oczyma. Ale przyjrzałabym mu się zalotnie i gdyby naprawdę był atrakcyjny to chyba dałabym się skusić. No i dochodzą takie praktyczne pytania typu gdzie, kiedy i jakie pozycje (bo jak np anal to nie).

Gość gość
17:59 Dużo nie trzeba, żeby ciebie „skusić”

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to że kobieta ma od lat taka fantazje, podnieca ja myśl że ktoś kiedyś tak podejdzie to w momencie gdy to się dzieje naprawdę to się zawstydza i ucieka lub reaguje agresją

Gość gość
18:08 Jakaś nienormalna.

Gość gość
W drugą stronę też to działa. Każdy facet zawsze chętnie by przeleciał fajna laskę, ale tylko w teorii. Robiliśmy sobie kiedyś takie jaja, szalona kumpela o wyglądzie Angeliny Jolie, no super atrakcyjna podchodziła do faceta na ulicy i proponowała by ją porządnie przeleciał w bramie, ewentualnie w aucie lub by szli do niej, na kilkunastu facetów tylko jeden był chętny reszta wynikała "ale jak to teraz? Tak od razu? Sam sex? Może się poznamy? Może najpierw jakaś kawa?"

Gość gość
hahaha kumpela o wyglądzie Angeliny huehuehue padłam :D

Gość gość
ja bym nic nie zrobiła, odmówiłabym kulturalnie i już. Gdyby jednak był chamski to odmówiłabym mu chamsko :D