Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby ze mna walcza,bo zazdroszcza mi urody.

Polecane posty

Gość gość

Wiedza,ze i tak nie wygraja i stad ten jad.

Gość gość
To znaczy że, nie ma drugiej takiejm pięknej jak ty

Gość gość
Serio? W jaki sposób „walczą” i co jest nagrodą?

Gość gość
gość dziś To znaczy że, nie ma drugiej takiejm pięknej jak ty x Na pewno sa ,nawet ladniejsze :) Ale zdecydowana wiekszosc jest brzydsza i tworza koleczko wzajemnej adoracji,zeby mi dowalac :)

Gość gość
Właśnie, co można wygrać? Bo może ja też bym w takim razie powalczyła z innymi kobietami :D

Gość gość
Chodzisz do psychiatry lalka?

Gość gość
To autorko trzymaj się z tymi ładnymi załóż z nimi kółeczko wzajemnej adoracji i nie będzie problemu

Gość gość
gość dziś Serio? W jaki sposób „walczą” i co jest nagrodą? x Probuja mnie zgniesc i sobie podporzadkowac,ale ja nie dam sobie na glowe wejsc.

Gość gość
Ale odpowiedz na pytanie co jest nagrodą w tej walce? Co ma dać zwalczenie Ciebie?

Gość gość
gość dziś Ale odpowiedz na pytanie co jest nagrodą w tej walce? Co ma dać zwalczenie Ciebie? x To,ze zniszcza mi poczucie wlasnej wartosci,caly czas to robia,zeby sobie poprawic samopoczucie.

Gość gość
Autorko dlaczego z tymi ładnymi nie założyłaś kółko wzajemnej adoracji czyżby i one ciebie nie znosiły

Gość gość
Mam dwie dobre kolezanki,ale to sa wyjatki :) Tez atrakcyjne.Ale smieszy mnie,ze te brzydkie knuja zawsze wobec tych ladnych rozne intrygi,a jak nagonka to zawsze na te ladne :) Przeciez one sie tym tylko kompromituja.

Gość gość
Ja wobec ladniejszych nigdy nie bylam wredna,tak wiec takie zachowanie mnie smieszy.

Gość gość
Na kafe baby udają, że nie wiedzą o co chodzi :D

Gość gość
Ładne kobietki tez tworzą kółeczko własnej adoracji.

Gość gość
gość dziś Na kafe baby udają, że nie wiedzą o co chodzi smiech.gif x Jak zawsze ;)

Gość gość
Skoro jak piszesz autorka że te brzydkie wiedzą że i tak nie wygrają to o co chodzi, gdybyś była inteligentna to byś potrafiła je ignorować a ty wiecznie się wypłakujesz jaka to jesteś biedna i nieszczęśliwa a ci brak osobowisci i inteligencji

Gość gość
Oho,juz jad sie zaczyna saczyc :) Jak zawsze.

Gość gość
Nie wytrzymalas i juz inteligencji sie zaczynasz czepiac ? I co,lepiej ? :)

Gość gość
Jad to autorka się z ciebie sączy wiecznie płaczesz jaka jesteś nieszczęśliwa a tobie brak osobowości osobowiści dlatego nie radzisz sobo w życiu tylko wiecznie potrafisz skomleć

Gość gość
gość dziś Jad to autorka się z ciebie sączy wiecznie płaczesz jaka jesteś nieszczęśliwa a tobie brak osobowości osobowiści dlatego nie radzisz sobo w życiu tylko wiecznie potrafisz skomleć x Gdzie sie ze mnie jad saczy pokaz paluszkiem.Bo jak na razie to ty mi ublizasz,a nie znasz mnie na tyle,zeby mnie oceniac.

Gość gość
A w jakim punkcie ja tobie ubliżałam?

Gość gość
"To,ze zniszcza mi poczucie wlasnej wartosci,caly czas to robia,zeby sobie poprawic samopoczucie." Łee, to jak dla mnie kiepska nagroda ;) x I tak, nie wiem o co chodzi bo we własnym otoczeniu to takie akcje to może z podstawówki i gimnazjum pamiętam. W dorosłym życiu nie zdarzyło mi się bym spotkała się z ludźmi, którzy siedzieli i knuli intrygi "hehe, ale jej dowalimy". I pracuję w bardzo sfeminizowanym miejscu - ale jedyna konkurencja to praca, chociaż to raczej jest "jak się nie narobić i zwalić na kogoś swoje obowiązki" niż niszczenie komukolwiek czegokolwiek. Na studiach też raczej polem do rywalizacji była nauka i oceny, nie wygląd. Ale znam taką osobę, której też wszędzie "dowalano" za urodę, której wszędzie wszyscy zazdrościli, lecz ona bohatersko się nie dawała XD - tylko, że sama była na tej urodzie tak skupiona, zawsze musiała wszystkich olśnić, przyćmić, że moim zdaniem sama prowokowała jakieś zakompleksione kobiety do ataku. I mówię o mojej własnej matce, więc nie wiem czy można mi jakąś zawiść, bo z wyglądu jestem do niej podobna. Także ja bym radziła po prostu mieć wywalone i nie podniecać się "próbują mnie zniszczyć". Ludzie z reguły atakują gdy widzą, ze to działa ;) Po topiku można założyć, ze jednak nie spływa to po Tobie aż tak jakbyś chciała, a po co to się skupiać na takich pierdołach?

Gość gość
Jak kobieta jest ładna to ma znosić zaczepki brzydszych lasek? Przeciętne laski nie mogą odpuścić? Muszą dogryzać?

Gość gość
zawsze musiała wszystkich olśnić, przyćmić, że moim zdaniem sama prowokowała jakieś zakompleksione kobiety do ataku. x Ja nie mam potrzeby,zeby prowokowac jakies biedne zakompleksione kobiety albo zeby kogos olsnic.Nigdy tez nie chelpilam sie swoja uroda a i tak mi dowalaja.

Gość gość
gość dziś Jak kobieta jest ładna to ma znosić zaczepki brzydszych lasek? Przeciętne laski nie mogą odpuścić? Muszą dogryzać? x Oto jest pytanie ;)

Gość gość
17:48 Moim zdaniem rozpamiętywaniem takich d**ereli sama sobie szkodzisz bo dajesz się wciągnać w urodowy wyścig szczurów. I nie masz co zaprzeczać bo to akurat widać, wystarczy zobaczyć w jaki sposób piszesz "nie wygrają, zazdroszczą, ja im się nie dam, plują jadem". Wypisz się z tego wyścigu to i ludzie nie będą patrzyć na Ciebie przez pryzmat urody. No chyba, ze Ty lubisz takie konkurencje to wtedy nie marudź ;)

Gość gość
17:48 Hmmm Czy nie dzwonisz do koleżanek wiedząc, za cały dzień coś robiły i wyglądają nie najlepiej a ty byłaś u fryzjera, kosmetyczki i jeszcze ładowałas tapetę przez 2 godziny?

Gość gość
gość dziś 17:48 Moim zdaniem rozpamiętywaniem takich d**ereli sama sobie szkodzisz bo dajesz się wciągnać w urodowy wyścig szczurów. I nie masz co zaprzeczać bo to akurat widać, wystarczy zobaczyć w jaki sposób piszesz "nie wygrają, zazdroszczą, ja im się nie dam, plują jadem". Wypisz się z tego wyścigu to i ludzie nie będą patrzyć na Ciebie przez pryzmat urody. No chyba, ze Ty lubisz takie konkurencje to wtedy nie marudź oczko.gif x Nie lubie i mnie to meczy.Ale jak je olewam to one jeszcze bardziej mi dowalaja az nie uda im sie sprowokowac.Wiec co mam zrobic ? :O

Gość gość
To zmień pracę