Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, jak lubicie być podrywani?

Polecane posty

Gość gość
lubię jak kobieta łączy w sobie ofensywność i uległość zarazem - taki kontrast w jednym.... zwieńczeniem takich zabiegów może być kiedy będąc sam na sam klęka przede mną ale zarazem odważnie zaczyna mi rozpinać spodnie. Spodnie mają rozporek na guziki, więc super jeśli to rozpinanie celebruje na tyle długo, że zanim zanurzy główkę penisa w swoich ustach minie trochę czasu, które wywoła u mnie odpowiednie emocjonalne napięcie. Oczekiwanie, napięcie, seksowny wygląd kobiety, to jak się porusza .... czyli ofensywność a jednocześnie uległość - klękanie, seks oralny a w przypadku seksu przyjęcie pozy na pieska aby zasygnalizować, że poddaje się mężczyźnie. Potem zmiana na pozycję na jeźdźca aby pokazać, że dziko chce ujeżdżać faceta. I tak na zmianę..... wytrysk na twarz? Co sądzicie panie, czy wytrysk na twarz byłby dobrym zakończeniem w takiej konwencji? A może połknąć do buzi? Zakładam, że taka sesja seksu mogłaby odbywać się bez słów tylko dyszeć, jęczeć , krzyczeć ale wydawać jedynie dźwięki nieartykułowane - ale może warto coś pikantnego mówić - na zmianę brutalne, wulgarne słownictwo jak pijanej kochanki z delikatnymi, pełnymi miłości słowami uległej narzeczonej ?

Gość gość
Pocaluje go na dzień dobry, a później zajmę się zawartościa jego spodni.

Gość gość
Pisalas ze sam chce buzi na dzien dobry i na dowidzenia,wiec w csym problem

Gość gość
Czasem chce, innym razem nie. Za mężczyznami nie trafi.

Gość gość
Jak usiadziesz na fotelu i nogi bedziesz miec na tych podporkach on zacznie Ci wsadzac wziernik to obejmij go nogami i nie puszczaj :D

Gość gość
Miałam już te przyjemność poczuć jego język na łechtaczce. Przerwał po chwili, ale było przyjemnie. Marzy mi się powtórka.