Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie wykorzystal...

Polecane posty

Gość gość

ale nie jest w pelni zadowolony,bo nie chcialam mu dac i musial mi wsypac pigulke g****u.Czaicie,ze to wola o pomste do nieba ? Nie jest zadowolony bo jego zdaniem sama powinnam byla mu wejsc do wyra.Ale czy to moja wina jak on jest wedlug mnie oblesny i kijem bym go nie tknela ? :O

Gość gość
slabe prowo dziecko idz spac bo jutro szkola

Gość gość
Hmmmm Dlaczego piszesz to na forum Dlaczego nie pójdziesz na policję Po co się z nim zadalawas skoro taki niewyjściowy

Gość gość
No jak to po co :D:D jak to biedna dziunia, wykorzystuje kolegów, przywieź, podwieź, możesz się w nagrodę pogapić na moje cyce, ale ten się wk****il i chciał p*****ać

Gość gość
Hmmmm Dlaczego piszesz to na forum Dlaczego nie pójdziesz na policję Po co się z nim zadalawas skoro taki niewyjściowy x Bo w zyciu nie przypuszczalabym,ze on sie posunie do czegos takiego.Mialam do niego zaufanie,on wiedzial,ze nie jest w moim typie.Moja rodzina mu tez ufala i wlasnie dlatego nikt sie za mna nie wstawil jak powiedzialam,ze mnie wykorzystal.Tylko sie rzucili,ze dobrego czlowieka oczerniam.Bylam z tym calkiem sama a teraz i tak juz jest za pozno,zeby pojsc z tym na policje.

Gość gość
No jak to po co smiech.gifsmiech.gif jak to biedna dziunia, wykorzystuje kolegów, przywieź, podwieź, możesz się w nagrodę pogapić na moje cyce, ale ten się wk****il i chciał p*****ać x Co ty w ogole p********z gosciu ? :O