Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idika

Czy to coś w rodzaju kazirodztwa?

Polecane posty

Gość Idika

Chodzi o to, że gdy jestem sama w domu lubię wchodzić nago do pokoju brata. Nic tam nie robię tylko siadam na wersalce albo na jego krześle przy biurku. Z góry uprzedzam, że za żadne skarby nie chciałabym się przespać z własnym bratem a fuj...

Gość gość
to jest tak samo zboczone jak to że zawsze jak kąpie się po siostrze to wącham jej majtki które nosiła cały dzień i teraz są w brudowniku. A czy jest to kazirodztwo - bardziej fetysz.

Gość Beliarr
Kurwa jesteście j*******i xD

Gość gość
Prześpij się z bratem. Co Ci szkodzi.

Gość gość
Beliarr dziś K**wa jesteście j*******i xD x wracaj na kowbo

Gość gość
Kowbojki zdechly i nawet Plaz tam nie wchodzi xD

Gość gość
Beka XD

Gość gość
gość dziś Prześpij się z bratem. Co Ci szkodzi. x wieczorno

Gość OnWrocław
Jako dzieci razem z siostrą mieliśmy wspólny pokój (takie byly czasy). Siostra starsza o 4 lata. Kiedy zacząłem dojrzewać i ciągle myślałem o cipkach celowo z rana zawsze odsuwałem z siebie kołdrę tak aby siostra widziała moją sterczącą pałke. Udawałem, że śpię. Ona sobie na nią patrzyła. Nieraz z bardzo bliska. Parę razy przykryła mnie kołdrą jednak zawsz po jakimś czasie. Myślę, że lubiła sobie popatrzeć. Nigdy do niczego między nami nie doszło. Raz siostra wróciła z jakieś imprezy i wypięła goły tyłek z pod kołdry. Nie wiem czy spała czy udawała i zrobiła to specjalnie. Nigdy się tak nie podnieciłem jak wtedy.

Gość Idika
Przespać bym się nie chciała ale jak byliśmy mniejsi to często pokazywaliśmy sobie z bratem. Pamiętam ten przyjemny wstyd gdy tak wpatrywał się z bliska w moje włoski. Jestem starsza i zaczynały mi już wtedy rosnąć a on miał wtedy jeszcze całkiem łysego. W sumie to do dziś mam jakąś nostalgię dla tamtych chwil.

Gość gość
Pokazywanie wsrod dzieci to normmalne zjawisko ktore ma wiecej wspolnego ze zwykla ciekawoscia niz z sexem

Gość OnWrocław
Kiedyś z siostrą i sąsiadka w moim wieku graliśmy w butelkę. Mialem wtedy może z 10 lat. Ogólnie wszyscy zostaliśmy nago. Mój fiutek był w centrum uwagi siostry i sasiadki. Miło wspominam te zabawy. Bardzo podniecał fakt, ze robimy coś czego nie mozna. Dziewczyny pozwoliły mi się podotykac. Siostra miała już włoski bo była starsza.

Gość Idika
My też wtedy dotykaliśmy się. Brat był mały a miał takiego fajnego sprężystego fiutka :D Nie mogę się doczekać chwili kiedy pierwszy raz dotknę czyjegoś dojrzałego penisa XD

Gość gość
to normalna sprawa ja tak wchodzę do pokoju brata sypialni rodziców oni wchodzą na golaska do mojego pokoju ogólnie dużo wszyscy chodzimy nago

Gość gość
Też dzielilem z siostrą pokój Udawalem że śpię i patrzyłem gdy się rano przebierala z piżamy w bieliznę

Gość gość
z siostrą nigdy ale w dzieciństwie pokazywaliśmy sobie z koleżanką z osiedla ona mi pipkę a ja jej siusiaczka - mieliśmy może po 6 lat. Mnie jakoś nigdy do siostry nie ciągnęło - tak miałem. Ale kombinowałem z równolatkami od przedszkola albo żeby sobie pokazać, albo dotknąć i pobawić się. Prawdziwy seks dopiero w wieku 17 lat z dziewczyną. Może faktycznie niektórzy mają jakieś ciągoty brat-siostra, może sama bliskość jest jakąś okazją ale ja nigdy takich ciągot nie miałem

Gość gość
u nas w domu wszyscy nago chodzą i nie ma problemu z tym czy ja wchodzę naga do pokoju brata czy rodziców albo oni do mojego razem na golaska się opalamy czy oglądamy tv a nawet robimy grila