Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos tu był u prostytutki

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie jak było. Czy warto?

Gość gość
a po co ci d****a?

Gość gość
00-11 chce spróbować

Gość gość
To nie masz dziewczyny żony

Gość gość
dla mnie to ciut odrzucajace, zalezy jak trafisz lub jak wybierzesz

Gość gość
00-13 nie o to chodzi, Poprostu wszystkiego trzeba spróbować

Gość gość
00-15 byłeś ?

Gość gość
Szanuj to co masz a nie wrażeń szukasz.

Gość gość
00-18 czyli nie byłeś

Gość gość
Jestem kobietą a nie mężczyzna.

Gość gość
00-24 ciekawe

Gość gość
Ja bylem i czesto korzystam bo lubie

Gość gość
różnie, nigdy nie wiesz jak trafisz. Z jednymi jest fatalnie robią to mechanicznie tylko po to aby zainkasować kasę a są takie , które potrafią dać tyle czułości, co ukochana. Również bywa tak, że ta sam dziewczyna raz jest fajna, czuła i miła a drugim razem nie bo zależy to (jedna mi mówiła o tym) jaki ma nastrój w danym dniu, czy jest zmęczona, ile miała klientów. Na pewno lepsze są dla stałych klientów, więc jeśli znajdziesz jakąś fajną dobrze jest chodzić do niej więcej razy. Jeśli umawiasz się tel - to zawsze może być loteria. Jeśli idziesz do burdelu i jest tam w danym momencie więcej dziewczyn wybieraj nie tą, która jest najładniejsza i najbardziej seksowna ale ta, która ma najwięcej wdzięku, naturalnie się uśmiecha i próbuje z tobą nawiązać kontakt poprzez fajną rozmowę - czyli tak jak w życiu. Ja będziesz wybierał "tak jak towar z półki" to może się okazać, że tylko opakowanie będzie ładne. Jak widać nawet w burdelu tak jak w życiu.

Gość gość
poszukaj sobie na roksa.pl , wybierz jaka Ci się podoba i się z taką umów ;) nie ma co iść do burdelu i brać kota w worku... a na roksie są też takie co u nich w mieszkaniu, więc pełen chill, jesteście sami i tyle :D

Gość gość
na roksie też nie koniecznie trafisz dobrze. Mnie kilka razy zdarzyło się uciekać gdy tylko zobaczyłem pannę w drzwiach a raz już potem. Domówki to też najczęściej miniburdele, gdzie są dwie lub trzy panny - bywa, że umówisz się z blondynką a czeka brunetka. Nie prawdą jest też, że zawsze jesteście sami - często jakiś alf siedzi obok i ogląda telewizję - nie raz tak miałem. Ale prawdą jest, że najłatwiej znaleźć sobie odpowiednią pannę na roksie . Warto porozmawiać z nią trochę gdy się będziesz umawiał i wyczuć jaka jest - chociaż tyle

Gość mbis
Zgadzam się z osobami wypowiadającymi sie wcześniej Najlepiej być stałym klientem u jednej kobiety , Moja żona jest prostytutką nigdy nie pracowała w agencji ma czterech stałych klientow i tylko tych ,jest to korzystne dla niej i dla nich chodzi o bezpieczenstwo i nie tylko

Gość gość
Ja byłem kilkadziesiąt razy . Masz racje źe trzeba spróbować. Ja próbowałem teź z shemalą . A nawet z transwetystami. Jeśli facet wygląda tak jak madoks to moźe być . Fajny gość i facet przeźywa seks lepiej .

Gość gość
Ja byłem trzy razy ale nie na jakiś syfiastych z roksy czy zwykłego burdelu, nie wiem jak Ci doradzić jak znaleźć bo jest ciężko ale najlepsze są takie nastoletnie puszczalskie. Kolega raz się chwalił, że taką zna jedną i wydębiłem od niego kontakt choć nie chciał dać na początku. jedną znajdziesz to potem już ona cię naprowadzi na inne, myślę, że wszędzie takie są tylko się się kryją z tym. jedna miała 16 a druga z którą byłem dwa razy 18, najlepsze jest to, że ta starsza miała faceta koło 30stki, mówiła, że jak chcę to nawet dziewicę załatwi a raz mi proponowała 13stkę:D, podziękowałem.

Gość gość
Sory miało być Madox . A jeśli chodzi o prostytutki to 95% nie nadaje sie do tego . Najlepiej gdybyś przyszedł do niej w jednej ręce stówę a w drugiej swoją spermę .

Gość gość
Nie znam innych portali poza roksa, ale korzystalem tam wiele razy. Bywa rozkosznie, a bywa tez c*****izna. Jest wiele oszustek, albo dziwnych, zeschizowanych psycholek. Lepiej dokladnie wybadaj laske. Sprawdz na forum garsoniera, tam chlopaki oceniaja i dziela sie wrazeniami. Dzieki temu mozesz uniknac nieprzyjemnosci. Uwazam ze lepszy seks jest z przypadkowa kobieta, poznana np na imprezie, ale nie kazdy ma tyle odwagi i szczescia.