Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który nie lubi seksu oralnego jest uznawany za debila czemu ?

Polecane posty

Gość gość

czemu ?

Gość gość
Bo miejśc do pieszczot jej więcej i przyjemniejsze niż lizanie cuchnącej pochwy fuuj i ma rację.

Gość gość
gość dziś w końcu ktoś mnie rozumie mnie odrzuca wagina sama penetracja i stanowczo wolę pieścić biust i całować po szyi od lizania coś tak brzydkiego i niedobrego mnie cofa na sam widok dobrze że wkładam i tego nie widzę tylko śliczną buzię dziewczyny

Gość gość
Nie debil...idiota :-(

Gość gość
gość dziś rozwiń czemu tak uważasz że jestem idiotą , bo co nie lubię tego robić i mi to nie odpowiada a większość społeczeństwa to robi , to jestem przez nie pewnie uznany za wyrzutka że on ma coś z głową bo tego nie robi dalej piętnować go nie ma co dobre podejście :)

Gość gość
i jak coś idiota to osoba która zatrzymała się jej rozwój intelektualny i psychiczny na poziomie 6 latka gratuluję że porównujesz mnie do takiej osoby jak nie znasz definicji tego słowa :)

Gość gość
dalej jest jakaś osoba która ma coś do powiedzenia na temat mojego , tematu dyskusji czy dalej ktoś zamierza mnie obrażać ?

Gość gość
Ja nie przepadam za minetką, ale penetrację już lubię.

Gość gość
Moim zdaniem jestes zwyczajnym homoseksualista. Nie znam faceta hetero ktory by sie nie podniecal na widok golej cipki. Sam jej widok i chec jej dotyku sprawia u kazdego normalnego, sprawnego seksualnie mezczyzny podniecenie (tak u ginekologa rowniez). Idealnym rozwiazaniem, skoro lubisz piersi bylby dla Ciebie Shemale

Gość gość
gość dziś powiem ci tak nie mam zaburzeń jeśli chodzi ci o to czy mi staje na widok cipki , chodzi o sam akt żeby ją lizać to mnie cofa no sorry wymiotować na dziewczynę nie chcę jeszcze pomyśli że coś z nią nie tak i depresję złapie a tego nie chcę

Gość gość
gość dziś i kończąc to co mówiłeś to że twoi koledzy to lubią i ty uważasz że to jest normalne i tak dalej to nie znaczy że każdy to lubi i przepada za tym no wybacz , nie każdy jest taki sam gościu sam dobrze o tym wiesz , tak samo jest u kobiet jedna ci zrobi loda a druga nawet go nie dotknie bo się brzydzi rozumiesz do czego biję ? nikt nie jest taki sam i nie powinno się wymagać czegoś co reszta społeczeństwa robi i robić coś wbrew sobie :)

Gość gość
Autorze ja cie rozumiem , większość społeczeństwa jest indoktrynowane czyli pewne zasady i ideały i tak dalej są wpajane od małego tak samo jak religia jedni myślą że tak trzeba a potem do samoistnie adoptują to im nie przeszkadza nawet jeśli wagina obrzydliwie wygląda lub pachnie jak ryba że zbiera się na wymioty , nie jesteś sam też nie lubię tego robić i nie oczekuję że kobieta mi to też zrobi , jeśli masz rozum nie idziesz za bydłem dla kumatych