Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowa wydzielina zamiast okresu???

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Proszę o radę. Dostałam okresu w terminie , trwał jeden dzień, drugiego dnia było tylko plamienie a te,eciego dnia już nie było nic. Wieczorem pojawiło się trochę brązowej wydzieliny. A później nadal nic. Jestem już kilka dni po tym "okresie" a czuje jakby takie napięcie w dole brzucha i pobolewa mnie dół pleców. Dodatkowo po nawet najmniejszym wysiłku zalewają mnie poty . Miała któraś z Was tak? Co może być tego powodem??

Gość gość
Ciąża :) ja tak miałam ... Leć po test!

a ja ? Cześć dziewczyny, Staramy się z mężem o dzidziusia. Zawsze mam 31 dniowe cykle.Okres jak w zegarku aż tu nagle nie dostaję okresu. Zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki 31dc - negatywny zrobiłam test 4 dni później - negatywny ( jakaś kreska widoczna pod światło ale to raczej fabryczna) , w 40dc pojechałam do lekarza z myślą wywołania okresu. Lekarz po badaniu USG stwierdził że jak dla niego to 1 tydzień ciązy ( musiała mi się owulacja przesunąć o tydzień i w sumie miał by racje bo też mi się tak wydawało ) Kazał przyjechać za dwa tygodnie tj 10 kwitnia. ALe dziś (3 kwietnia) tydzień przed jego wizytą w 47dc zrobiłam test - negatywny ! Czy któraś z wam miała podobną sytuację? Czy jest jeszcze szansa że on się nie pomylil i że jestem w ciązy . Dodam , że nie mam jakiś specjalnych objawów ani na okres ani na ciąże boli mnie trochę kręgosłup ( ale wydaje mi się że to od siedzącej pracy ) jajniki na zmianę pobolewają inaczej niż na okres i od wczoraj lewa pierś i mam strasznie dużo przezroczystego śluzu ( nieraz trochę białego w większości przeźroczystego ). czy któraś z was była w podobnej sytuacji i była w ciązy ? Pomóżcie

Gość gość
Na prawdę?? A jakie jeszcze miałaś objawy gościu? ;) Czuje jakby takie ciągnięcie od prawej strony w dół do pochwy , nie wiem jak to opisać xd

hej. Dużo Kobiet opisuje to wrażenie ciągnięcia. Który masz dzien cyklu ? Zrób test . A co myślicie o mojej sytuacji .....

Gość gość
37 dzień cyklu dziś. Do gina dopiero za tydzień mam ale nie wiem sama co mam myśleć, czy to krwawienie mam liczyć jako okres czy nie.

Wielu kobitą zdarza się skąpe bądź krótkie krwaaienie zamiast okresu ponieważ dochodzi wtedy do zagnieżdżenia. A żadna z was nie miała tak jak ja ? Czy jest szansa ?

Gość gość
Ja też mam cykle 31 dni ale nie miałam takiej sytuacji jaka Ty opisujesz.

Gość gość
Xyz90 ale ja bym bardziej chyba wierzyła lekarzowi ;) jeśli lekarz mówił że być może to 1tydzien to testy mogą jeszcze nie wychwycić. Dla pewności zrób sobie może bete ;)

też chce mu bardziej wierzyć. zastanawiam się tylko czy są kobiety którym testy wychodziły negatywne a były w ciązy. Mimo wszytsko bardzo dziekuję za odpowiedź :*

Gość gość
Xyz90 trzymam kciuki za Ciebie i mam nadzieję, że jesteś w ciąży ;) Także 10 kwietnia obie dowiemy się na czym stoimy. Ja pomimo tego zakończonego "okresu" i tak czuję jakbym nadal go miała przez ten brzuch. :/ Słaby dzien

napisz 10 co i jak :) Ja mam wizytę dopiero po południu po pracy ale też się odezwę . Mam starsznie wielką nadzieje.

Gość gość
Ok napiszę. ;) Jeśli to nie ciąża to mam nadzieję , że nie jest to żadna infekcja poważniejsza albo coś innego

gość ty też starasz się o dziecko rozumiem ? jeżeli tak to który to już cykl starań ?

Gość gość
Nie nie staramy się. Po prostu ucieszyłabym się jeśli to ciąża i na pewno nie załamała bym się z tego powodu.