Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy nie mam gdzie mieszkac

Polecane posty

Gość gość

Mam duży problem nie mam gdzie mieszkać z rodziną (żona i 2 dzieci),znaczy mieszkamy z teściami ale nikt nie jest zameldowany . Niestety nie ułożyło nam się najlepiej pomoglismy teścia jak moglismy brałem pożyczki na spłatę ich długu niestety noga się powinęła i za dobro które zrobilismy to chcą wywalić nas z domu cały czas wyzwiska i ubliżanie mnie i mojej żony . Robimy wszystko żeby dzieci miały najlepiej . Niestety teściowa cały czas piję i nie wróży nic dobrego dla nas i dla dzieci teść natomiast wyżywa nas .Proszęich o pomoc lub dobra rade

Gość gość
W trymigi lecieć do UM i złozyć wniosek o zameldowanie wraz z dziećmi w trybie decyzji adinistracyjnej. Potem już nikt was z małymi dziećmi na bruk nie ma prawa wywalić.

Gość gość
Taki los zgotowałeś rodzinie nierobie

Gość gość
dzieci potrafiłeś zrobić ale mieszkania juz nie!

Gość gość
wczoraj Czy te dzieci to zrobił żonie na drutach?czy brała jednak w tym udział? Każdy w związku jest odpowiedzialny,kobietę to też dotyczy.Jak baba widzi złą sytuację to niech się zabezpiecza przed ciążą. Kto powiedział że tylko facet ma myśleć o lokum????

Gość gość
Jak można brać się za ślub I robienie dzieci, nie mając perspektyw na dach nad głową?!

Gość gość
A co jej dał g****o dał jełob !

Gość gość
Sprzedaj nerkę.

Gość gość
I wątrobę.

Gość gość
Po co się taki żeni jak wie ze rodzinie nic nie zapewni faceci myślą że im kasza z nieba będzie lecieć i wszystko będzie ok po co mu w ogóle zona jak głupi jest i do roboty niech idzie i zarabia na dom !

Gość Kato
Dzieci naroochać to miałeś, a zapewnić im bytu nie potrafisz?? Sorry, ale nie jest mi ciebie zal, bo jestes patologią, zal mi natomiast twoich dzieci.

Gość gość
to zamieszkaj w szałasie

Gość gość
Pan należy do gromady prezentującej nurt niefilozoficzny "jakoś to będzie". W mojej opinii powinno się kastrować takie jednostki i leczyć na oddziale zamkniętym w przypadku deklaracji chęci zakładania rodziny/rodzin.

Gość gość
*reprezentującej. Przepraszam, za niedbałość w doborze słów.

Gość gość
twoja wypłata +wyplata zony + 500+ to juz jest coś zeby cos wynajac mieszkanie.lub zbuduj szalas w lesie. albo dzieci oddaj do domu dziecka ,tam beda meic lepiej niz patolgoię z dziadkami.