Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julita97

Związek z osobą niepełnosprawną

Polecane posty

Czy moglibyście być w związku z osobą na wózku? Wiem, że to trudne, ale jestem ciekawa waszego zdania i czy seks z taką osobą byłby dla was dużym wyzwaniem

Gość gość
a tyś byś mogła?

Gość gość
Myślę, że jakbym się zakochał to tak

Gość gość
Szczerze mówiąc nie. Jedyne opcja to gdyby mój partner z powodu wypadku/choroby skończyłby na wózku.

Gość gość
Startowali do mnie wg na moja orientację musialam odmówić ale gdybym była hetero nie wiem czy bym była chyba nie bo trzebabyło by go przewijać karmić itd

Gość gość
Tak.

Gość gość
nie,nie i absolutnie nie. po co komu kaleko-pokraka.ktora nie biega,nie tanczy...ktora cale zycie bedzie zalezna od osoby 3 ciej...?ktorej trzbea targac wozek po schodach,wycierac d**e w kiblu...ktora ma wieczny problem jak wejsc po schodach.do Mpk itp. jak calowac czy przytulac taka sosbe ktora na wozku ma 80 cm wzrostu.napewno ma hemorodiy od siedzenia .sory taki lajf. mozesz sie zwiazac ino z kaleką. Bo twoje kalcetwo jednak bedzie balastem dla osoby zdrowej... no chyba ,ze zarabiasz 10 tys zlotych i masz Twarz jak Joanna Krupa. to jakis cie zechce.

Gość gość
Trzeba wierzyć w miłość :) nie zadawaj takich pytań bo tak naprawdę to nic nie da :) Nigdy nic nie wiadomo, znam taki przypadek, że kobieta zakochała się w mężczyźnie, który już był na wózku od dawna i niedawno wzięli ślub. Nigdy nie wiesz co Ci przyniesie życie, jeśli chcesz sobie dać szansę to wychodź do ludzi, bądź otwarta i nie skreślaj się. Powodzenia :)

Gość gość
Nie chce się czytać tych idiotów powyżej,po prostu brak słów...Żebyś tak dożył/a stu lat,z tego osiemdziesiąt na wózku i żeby ktoś ci dupę podcierał....

Gość gość
Do 23:34 Nie mam w zwyczaju zwracać uwagę na jakieś głupie posty, ale... Jak dla mnie to Ty jestes kaleką i pokraką tylko intelektualną. Sposób Twojej wypowiedzi naprawdę razi i uważaj bo karma czasami dopada szybciej niż nam się może wydawać ;)

Gość gość
Ja bym mugł ale tylko dla tego że żadna mnie nie chce

Gość gość
zaden normlany facet cie nie pokocha. sorry,takie sa prawa natury. mlodzi faceci marza o zdrowych dziewczynach. moze cie zechce jakis desperat,rolnik -prawik. albo jakis Przemek z Kafe. zdrowy facet chce zdrowa kobiete,proste,laseczke na szpilach,gietka,gibką,zdrową...Imprezy,bale,prywatki,kazdy wypad na miasto do znajmych...samodzielą,zaradną,a kaleka jest balastem.Nie chcialem cie urazic.pisze szczerze. kaleke z renciną na ktora trzeba uwazac i zajmowac sie jak dzieckiem. nie mowie z ebedziesz starą panną.\napewno mozesz sie zwiazac tez z osobą nieplenosprawną,swoj swojego zrouzmie.

Gość gość
Widziałam reportaż o kobiecie która wzięła ślub z facetem porazonym całkowicie praktycznie na wózku i nie mówi. Tylko umysłowo normalny.

Gość gość
Czyli jednak się da...

Gość gość
No ku)rwa, jacy ludzie są teraz beznadziejni. Wystarczy, że zachorujesz albo będziesz na wózku i już jesteś zerem w ich oczach. To nie są ludzie - to są KU)RWY. Prawdziwych ludzi, wartosciowych jest mało. Reszta to ku)rewski motłoch bez zadnych wartosci, żyjący tylko po to, żeby ru)chać i bezrefleksyjnie konsumować.

Gość gość
Ojej :o