Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak na prawdę żyje się w Polsce homoseksualistom?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi głównie o homoseksualne/biseksualne kobiety. Jak są odbierane przez polskie społeczeństwo? Czy jest im na co dzień trudno? Czy często spotykają się z przejawami dyskryminacji, a może wręcz przeciwnie - łatwo zdobywają akceptację rodziny i znajomych? Jakieś znane Wam historie/doświadczenia? Pytam, bo sama taka jestem. Chciałabym ułożyć sobie z jakąś kobietą życie, ale trochę się boję... :(

Gość Cereza
Mnie się żyje super :)

Gość gość
A napiszesz coś więcej?

Gość gość
ja jestem po slubie :)

Gość gość
tym homo to się żyje lepiej jak zwykłym Polakom

Gość gość
Zboczeńcy zawsze w Polsce żyli dobrze. Polska jako jedyny kraj w historii Europy nie stosował kar dla zboczeńców spółkujących z własną płcią.

Gość Annless
Ja szukam tej jednej jedynej kobiety i akceptuje siebie taka jaką jestem kocham lgbt :)

Gość gość
Mamo ja nie lubie tych królików wielkanocnych bo one nic nie symbolują, lubie baranki bo patrz ksiądz nie mówi przecież oto króliczek Bożt tylko oto Baranek Boży. No i lubie jeszcze jajka bo one symbolują nowe życie

Gość gość
dziś zboczeńcy to faceci hetero są wystarczy zobaczyć jakie posty dajecie kafe albo co robicie na GG wiec się od homo odp*****l

Gość gość
Chciałbym by wszystkie bi kobiety kończyły w związkach z innymi kobietami. Tego wam życzę dziewczyny!

Gość gość
ja jako kobieta hetero czuję się w Polsce dyskryminowana - dlaczego w sklepach jest więcej spodni niż sukienek?

Gość gość
Jestem lesbijką i zawsze chodze w sukienkach i butach na wysokim obcasie, wiec słabe prowo :)

Gość gość
Ja jestem lesbijką żyje z kobietą od 2013 r poznaliśmy się w szkole moja dziewczyna była wyzywana przez inne dziewczyny zawsze ja bronie obecnie mieszkamy ze sobą razem śpimy dzielimy się obowiązkami chodzimy na spacery pracujemy...

Gość Bicu
Chciałbym poznać kobiecą biseksualistkę, kobiety hetero są zimne.

Gość gość
Ja bym nie chciala być z kobietą bi ponieważ są niezdecydowane

Gość gość
NAPRAWDĘ. To się razem pisze cholerni analfabeci :o

Gość gość
dziś Ja z dokładnie tego samego powodu bym nie chciał kobiety bi :D

Gość gość
Ja jestem bi i nie jestem niezdecydowana. Wręcz przeciwnie, jestem bardzo zdecydowana. A skoro już lecimy stereotypami, to lesby zdradzają na potęgę. W każdym razie mnie też lesba zdradziła. Ja nigdy nikogo nie zdradziłam, jak byłam z kobietą to ją przedstawiałam bliskim, a jak byłam z facetem to jego. I jestem monogamistką :)

Gość gość
19:52 Jak Ci się żyje jako osoba biseksualna? Czy jesteś szczęśliwa w związku z kobietą? Czy czujesz się akceptowana przez innych? Gdzie się poznałyście? Ja się boję, że nigdy żadnej nie poznam, a bardzo chciałabym się z jakąś dziewczyną związać. Mam 23 lata. Nie wiem nawet gdzie takiej dziewczyny szukać. :( Jak się zakochuję w jakiejś koleżance, to zwykle niedługo potem na jaw wychodzi, że ma chłopaka, masakra :( :( :(

Gość gość
gość dziś Byłam związana z kobietą, to ją kochałam, byłam z nią szczęśliwa, planowałam wyjechać z nią z kraju, wziąć ślub, założyć rodzinę (adoptować dzieci). Ale mnie zdradziła. Poznałyśmy się o przez Internet na czacie. Moi przyjaciele akceptowali w pełni, rodzina nie bardzo. Jak napisałam, zostawiła mnie i teraz jestem z facetem. Też szczęśliwa. Dla mnie płeć nie ma znaczenia. Żadnego.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź.

Gość Bicu
No właśnie jak mam znaleźć Pannę bi?