Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wyczerpany tą chorą polską mentalnością

Polecane posty

Gość gość

Nachalnymi reklamami leków i kredytów, powszechnym chamstwem i agresją, powierzchownym ocenianiem po wyglądzie, pogonią za pieniędzmi... Gdybym mógł wyjechać gdzieś na stałe to bym zrobił bez wahania, ale mnie nie stać.

Gość gość
A myślisz, że za granicą jest inaczej? Haha, naiwniaku.

Gość gość
Zagranicą jest tak samo.

Gość gość
ja tez jestem zmeczona, czuje sie jak w Matrixie, mam wrazenie, ze szczytem cywilizacji sa centra handlowe.. wolalabym chyba urodzic sie w innych czasach, bez technologii, tego calego pedu za niewiadomo czym, w zgodzie z natura... do tego ciagla inwigilacja. Kazdy kazdego podglada i ocenia. Social media itd. Mam wrazenie, ze przez te social media ja akurat jestem bardziej "anti-social".

Gość gość
Zagranicą jest powszechny dobrobyt i stabilizacja jakiej nigdy w PL nie będzie. Tutaj jesteśmy zdani na dobrą wolę pracodawcy, który może z nami zrobić praktycznie wszystko co zechce. Pomijając już fakt, że płaci nam jałmużnę zamiast godnej pensji. Pl to kraj białych murzynów z obrzeży Europy, którzy rozpaczliwie walczą o przeżycie. Tutaj nigdy nie było i nie będzie normalności.

Gość gość
@19:44 Tu autor. Jestem pewien, że jest inaczej. Jakoś nie słyszałem, żeby Niemcy, Turcy czy inni zachowywali się jak świnie wobec siebie jak to robią Polacy za granicą. Zresztą pracuję z Ukraińcami i widzę, że robią ze sobą razem i nie ma sytuacji konfliktowych. Wyzywamy ich od banderowców, a sami zachowujemy się jak prymitywy.