Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona11

Ile mieliscie lat jak wyprowadziliscie sie z domu i z jakiego powodu

Polecane posty

Gość Zaciekawiona11

Ja w wieku 15 lat, dla milosci i by sie usamodzielnic

Gość gość
Idź spać, dziecko, jutro szkoła...

Gość gość
usamodzielnić??? A niby jak? Galerianka czy pod mostem dawałaś?

Gość gość
W wieku 19 lat na studia, wiec tylko tymczasowo i czesto wracalem do rodzicow. W wieku 23 lat zamieszkalem na stale w innym miescie, z wlasnym mieszkaniem i meldunkiem.

Gość zaczarowanykredek
21 lat, z braku prywatnej łazienki z widokiem na ocean

Gość Zaciekawiona11
gość dziś X Zaczelam praktyki na kuchni oraz szkole. Wiec nigdzie nie dawałam

Gość gość
i na tych praktykach płacili tyle, że mogłaś wynająć mieszkanie i utrzymac się? Ciekawe..

Gość Miszaka
19 studia, później z obecnym już mezem w jego mieszkaniu 23lata

Gość gość
23 jak wyszłam za maz i się wyprowadziłam

Gość Zaciekawiona11
gość dziś i na tych praktykach płacili tyle, że mogłaś wynająć mieszkanie i utrzymac się? Ciekawe.. X Mialam pieniądze z praktyk a moja szefowa jest na tyle mila ze moglam sobie u niej dorabiać jak kasy potrzebowałam rodzice tez mi dawali pieniądze. Rok po wyprowadzeniu zamieszkalam z narzeczonym więc o mieszkanie soe teraz nie martwie. Nie ma co szukac dziury w calym :-D

Gość Owsik nastrosozony
ja mam 35 i se nie wyobrazam se moge zosatawic rodziców w naszym ciasnym m2 :D

Gość gość
16 latka i narzeczony? No patologia jakaś :(

Gość gość
19 lat, poszłam wtedy do innego miasta na studia.

Gość Zaciekawiona11
A co ma do tego moj wiek. Jestem ze wspaniałym czlowiekiem i to co sie dzieje w naszym zyciu to nasza decyzja

Gość gość
ok, to twoje życie, nic mi do niego. Napatoczyłam sie na twój temat i szkoda mi ciebie, bo na własne życzenie sobie niszczysz życie. Dziwne, że rodzice na to pozwalają, pewnie piją i nic innego ich nie obchodzi. Tyle, ze 500+ stracą :D

Gość gość
0/10

Gość Zaciekawiona11
gość dziś X Od moich rodziców sie odpier.... Moi rodzice alkocholu nie pija, tato pracuje a mama choruje Az tak nisko upadlas ze czepiasz sie moich rodziców. Moi rodzice ufaja mi i sa szczesliwi ze w wieku 19 lat mam prace uczeszczam do szkoly oraz ze mam gdzie mieszkac. Sa tez szczesliwi ze mam tak troszczacego sie narzeczonego. Jesli nie masz co robic to pier.... sie w ten glupi łeb

Gość pozno
Ponad 30. W miedzyczasie mocno chorowalam i nie bylo mnie stac na wyprowadzke. Ale nie zbijalam bakow, ksztalcilam sie, doksztalcalam, pracowalam.

Gość gość
19 z powodu studiów w Krakowie. W domu rodziców już tylko w odwiedziny. Potem praca, małżeństwo w innym mieście i tyle mnie widzieli ☺

Gość gość
Zaciekawiona11 dziś gimba spać, jutro szkoła.Niezła puszczalska z ciebie swoją drogą.Pewnie rodzice cię wywalili z domu, bo się gówniaro puszczałas

Gość gość
Ja majac 19 i pol wyjechalam na stale zagranice. Nawet nie znalam jezyka.

Gość gość
Widać, że albo gimbaza siedzi i się nudzi w ostatnim dniu ferii wielkanocnych, albo jakaś tępa szlora, bo nie wie, jak się alkohol pisze. Tak, kotuś, przez samo "h", a nie "alkochol"... Grunt, że szybko d.pczyć się nauczyła, bo w niczym innym dobra nie jest i nie będzie. Tylko pewnie spłodzi szybko kolejne takie pustostany, co będą walić byki, a mamusia poleci szybko do psychiatry, po zaświadczenie, że "autyzm". Pamiętaj, miernoto, dzieci nie szczep, bo od szczepionek dzieci głupieją, a twoim to głupoty z puli genów starczy. Mamusia i dziadkowie załatwili sprawę.

Gość Zaciekawiona11
gość dziś gość dziś X Ooo widze tu wrozki :-D rodzice mnie z domu nie wywalili a dupczyc to moze i wy zaczęliście bo jesli uwazacie ze wyprowadzenie sie z domu w wieku 15 lat i rozpoczecie praktyk oraz szkoly to d*****nie to wspolczuje. Zrobilam wczesniej błąd piszac ale kazdy piszac szybko moze zrobic błąd. Jestem pewna ze moje dzieci będą mądrzejsze od was :-) bo naprawdę trzeba upasc nisko by czepiac sie kogos za to ze sobie zycie uklada. Jesli nie macie nic madrego do napisania to nie piszecie

Gość gość
19 - na studia i żeby zamieszkać z chłopakiem. 15 to przegięcie

Gość gość
Kazdy uklada sobie zycie tak jak chce

Gość gość
23, od razu jak znalazłam pierwsza pracę na etat po studiach

Gość gość
Zaciekawiona11 dziś ty tez nie błysnęłaś tekstem , idź spać patologio .Normalni rodzice nie wywalą dziecka w tym wieku.A jak się wyprowadziłaś, bo praktyki, to co ty ze wsi jesteś? Pewnie tak, tam to szczyt marzeń mieć narzeczonego. Btw jak tam studia patolo?

Gość Zaciekawiona11
gość dziś X Nikt mnie z domu nie wyrzucił. To ze mam narzeczonego dla mnie to zaden problem jesli dla ciebie jest to jakis problem to juz twoja sprawa. Innych słów nie potrafisz tylko ,, patola" :-) . Zal ci tyłek ściska ze ja daje sobie rade w zyciu. Gdybym byla z tak strasznej patologicznej rodziny jak to opisujesz tutaj nie zakladala bym firmy przewozowej od października ani nie byla bym szczesliwa :-D.

Gość gość
Zaciekawiona11 dziś ......... bla.... bla.... bla.... dopisz jeszcze, że za 2 tygodnie wprowadzasz się do M5 na krakowskim przedmieściu, a na wakacje jedziesz do Nowej Zelandii i Australii a po wakacjach kupujesz sobie terenówkę Vollvo