Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

auto warte kupna?

Polecane posty

Gość gość

nie potrzebne mi jest jakieś wielkie auto bo zazwyczaj i tak podróżuje sama, i postanowiłam zmienić mojego trupa na nowszy model. i doszłam do wniosku, że zamiast znów kupować używany model segmentu b, lepiej kupić auto segmentu a ale nowy z salonu, czy opel karl jest dobrym samochodem?

Gość gość
Każdy nowy jest dobry do 3-4 lat, potem zaczyna się psuć, tak już jest skonstruowany by przynosić zyski koncernowi

Gość gość
Kupiliśmy z mężem ssanga z salonu wybór trafny. Otrzymaliśmy rabat bo mamy kartę dużej rodziny. na pewno lepiej kupić nowy samochód niż używany , który tylko przed sprzedażą jest wychuchany żeby się sprzedał a potem się okazuje że to popsute tamto nie działa itd.

Gość gość
A oglądałaś jakieś mazdy? mają kilka naprawdę fajnych,ciekawych modeli. W ich salonie Klimczak w Częstochowie też bez problemu się na jazdę próbną umówisz i na pewno dobrą ofertę się uda wynegocjować

Gość arek8

po zakupie auta dobrze jest je zabezpieczyć przed kradzieżą, mi zakładali blokadę w niedzwiedz-lock. Polecam, nikt poza właścicielem do auta się nie dostanie :)

Gość miros

przejdźcie się do autoloco koło Poznania, mają tam bardzo duży wybór aut z niekręconymi przebiegami