Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek7483

Pierwsza mineta

Polecane posty

Gość Tomek7483

Cześć Ostatnio dziewczyna zrobiła mi pierwszego loda, ale ustaliliśmy że następnym razem ja robię minetę. Nigdy tego nie robiłem dlatego szukam rad tutaj na forum kobiecym, bo kobiety najlepiej powinny wiedzieć jak to robić żeby sprawić największą przyjemność. No właśnie i jak to powinienem zrobić żeby osiągnąć najlepsze efekty? Palce czy język? Ruchy koliste czy pocieranie z góry na dół? Zajmowanie się wyłącznie łechtaczką czy czymś jeszcze? Czy powinienem być jak najbardziej delikatny czy powinienem trochę uciskać łechtaczkę? Pytań jest zapewne więcej, ale nawet nie wiem jakie jeszcze powinienem zadań. Proszę o rady i wskazówki jak to powinienem robić żeby zapewnić dziewczynie jak największą rozkosz. Pozdrawiam

Gość gość
przede wszytkim delikatne ruchy w okolicy łechtaczki bo jest bardzo unerwiona i mocniejsze ruchy sprawiają ból , nie przyjemnosc. palec posmarować lubrykantem lub śliną, tarcie na sucho nie jest przyjemne.

Gość gość
Rob tak jak kot mleczko pije

Gość gość
a strony dla doroslych zna?;)

Gość gość
Treści na stronach dla dorosłych są czesto przekłamane, nie uczyłbym się z takiego źródła

Gość Tomek7483
Ktoś coś jeszcze doda?

Gość Tomek7483
Zapomniałem dodać, że dziewczyna niedawno przyznała mi się, że jest nosicielką HIV. Czy robiąc jej minetę są duże szanse na zarażenie?

Gość gość
Praktycznie żadnych. Co ty nie wiesz jak można się zarazić hivem?

Gość Tomek7483
Wiem, że przez sex ale czy jakbym nie miał jakiś ranek na palcu to są szanse na zarażenie?