Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takich zartach faceta?

Polecane posty

Gość gość

Że jestem już stara bo kończę 30 lat w tym roku ( on ma o 10 wiecej) itd? On w ogole czesto podkresla, ze atrakcyjne dziewczyny to tylko bardzo mlode kolo 20-stki. I np. mowil, ze dziwi sie mojemu tacie, ze wzial sobie na drugą żone (bo rozwiodl sie z moja mama) kobiete w swoim wieku, bo skoro ma kase to stac by go bylo na mlodszą. I ciagle mowi niby to w zartach, ze ja to juz jestem stara,a jeszcze przy mnie oglada sie za mlodymi dziewczynami. Facet pozornie na poziomie i wysztalcony, tylko przy mnie sie tak zachowuje i ma takie "zarty", ewentualnie przy swoich kolegach :O Powiem szczerze, ze chociaz sie za mna ogladaja, to czuje sie nieatrakcyjna przez te jego zarty

Gość gość
Wierny nie będzie, a jak przytyjesz to kopnie cie w doopke.

Gość gość
Kretyn.Zupelny brak szacunku.Daj mu wolna reke i niech idzie do takiej młodej.Zobaczymy która go zechce ;) A Ty poszukaj kogos normalnego dla kogo będziesz całym swiatem ;) Taka moja rada ;)

Gość gość
08:36- myslę, ze wlasnie tak zrobie bo przez niego spada mi poczucie wartosci :( tym bardziej, ze moze faktycznie jeszcze zacznie mnie zdradzac... Skoro jestem juz dla niego stara w wieku 30 lat, to co bedzie jak bede po 40-stce czy 50-tce? a chyba malzenstwo ma byc na cale zycie, a nie kiedy tylko jest sie mlodym

Gość gość
To Ty powinnaś znać swojego faceta, a nie my. Rozmawiałaś z nim o tym, że jest Ci przykro gdy tak mowi?

Gość gość
08:39- tak, ale wtedy on powie, ze tylko zartowal i chwile tak nie robi, a np. za kilka dni znowu. Np. idzie jakas mloda dziewczyna, a ona na to, że "fajna dupka idzie"itd. :O

Gość gość
Myślę że te niby żarty odzwierciedlaja faktyczne jego myślenie. Daj sobie spokój z tym dupkiem co nie potrafi docenic kobiety z ktora jest i w jej towarzystwie oglada sie za innymi.Mialam kiedyś takiego męża. ...który też podobnie żartował a potem się okazalo że zdradza mnie na prawo i lewo.Jestes jeszcze młoda i zaden d**ek nie powinien obniżać Twojego poczucia wartosci.Kopnij go w du..e i poszukaj kogos wartosciowego.

Gość gość
30 lat to juz nie taka mloda, 30 latek moze miec tak 25-6 latke. We starszego faceta o 2-3 lata nie bedzie cie atakowal

Gość gość
08:59- nawet 40 , 50 latki i wiecej jakos sa w szczesliwych zwiazkach

Gość gość
Ukruc to bo nie wyobrażam sobie żebym była szczęśliwa gdybyś facet idąc ze mną w zartach mi mówi ze fajna dupa idzie a ja jestem stara. Powiedz mu ze ma więcej tak nie mówić i odejdź gdy znowu zacznie. Tak się facet nie powinien zachowywać nawet w zartach

Gość gość
A juz komentarze na temat zony twojego ojca są żenujące. Facet ma siano we łbie. Są związki, gdzie kobieta jest starsza od faceta i są szczęśliwi, wiek to nie wszystko, wygląd też nie wszystko. jeśli spada twoje poczucie własnej wartości, nie warto, goń dziada niech szuka szczęścia u 20-latek.

9:13 - ale to nie Ty masz być szczęśliwa z facetem autorki:P A do autorki - coś ściemniasz. W powietrzu już się unosi delikatna woń prowokacji. Dlaczego jesteś z facetem, który deklaruje, że tylko młode doopy są atrakcyjne?

Gość gość
Na takiego faceta nie powinna polecieć żadna, czy to 40tka, czy 20 tka. Niestety niektóre babska są głupie i siedzą z debilem mimi, że je poniża. Autorko jeśli czujesz obrzydzenie i Ci nie pasuje, dobrze to tylko o Tobie świadczy, następnym krokiem powinno byc pożegnanie egzemplarza.

Gość gość
......ze są beznadziejne i pokazują jak bardzo jest płytki. Nie wiem co jeszcze robisz z tym kretynem, za 5 lat on i tak wymieni cie na młodszy model.

Gość gość
09:25- bo wcześniej taki nie byl, dopiero teraz zrobil sie smialy , wiec pozwala sobie na takie "zarty" no i wlasnie dlatego zastanawiam sie nad zerwaniem

Gość gość
Mało stanowczy przepraszam Cię ale żadna by nie była szczęśliwa gdyby ją facet w ten sposób traktował

Gość gość
Przecież to jakiś prostak...

9:32 - czyli oprócz niewybrednych żartów nic się w jego zachowaniu nie zmieniło? Faktycznie, zerwij z nim koniecznie. Najlepiej jeszcze dziś.

Gość gość
Może zacznij robic to samo co on?....ogladaj sie za facetami i komentuj przy nim....ale ciacho!...moze to go nauczy rozumu!

Gość gość
Nie nauczy, on nawet mi robil awanture jak ostatnio mialam delikatny dekolt i sie denerwował bo jego zdaniem on moze wszystko, a ja nie ... Zerwę z nim, co prawda i tak mam depresje, ale musze to zrobic. Dzisiaj rano znow sie przez niego poplakalam, moje poczucie wartosci spadlo do zera w tym momencie, nie wiem jak z tego wyjsc... Ale zerwę z nim, to sobie zobaczy jak to milo byc starym kawalerem. przede mna zreszta też mial jakies dziewczyny i zadna z nim nie wytrzymala, moze jest skazany na zycie starego kawalera. Bo to co opisałam to tylko czesc jego wad, tego jest wiecej

Gość gość
Powiedz mu, że przemyslałaś sprawę i wtopiłaś wcześniej. Powiedz, ze jednak uważasz, że jest za stary dla Ciebie, bo juz po 40 , więc zrywasz.

Gość gość
No to masz odpowiedź. To oczywiste, że się nie nauczy, to typ mizoginistyczny. Jemu wolno, Tobie nie. Ona ma prawo żartować, ty nie masz prawa mieć dekoltu, bo inny samiec się popatrzy. Ty jesteś już stara, bo masz 30 lat, a on to młody Apollo po 40-tce. Żenada facet, taki się nie zmieni. Pełno takich na kafeterii i w zyciu realnym :D

Gość gość
Boli świadomość, że zmarnowałąś na niego czas, ale nie życie. Lepiej być samej niż z kimś takim :)

Gość gość
10:06- no to tym bardziej z nim zerwe

Gość gość
Nie wiem, moze juz zmarnowalam i zycie bo popadlam w jakas depresje ostatnio, nie tylko przez niego, ale to mnie jeszcze dobilo dodatkowo

Gość gość
Kobiety skąd wy takich debili wynajdujecie? Żeby facet do swojej kobiety zapodawał takie teksty (sam 10 lat starszy) ręce opadają.

Gość gość
Dopadł go kryzys wieku średniego, ewidentnie:-)