Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowanygość

Ma ktos doswiadczenie z blizniaczkami ?

Polecane posty

Gość zirytowanygość

Poznalem dziewczyne, na drugim czy trzecim spotkaniu dowiedzialem sie, ze ma siostre blizniaczke. Po ktoryms kolejnym zaprosila mnie do domu, oby dwie mieszkaja w jednym pokoju, jak byly razem, to moglem je jeszcze rozroznic, gorzej, jak wyszly a wrocila tylko jedna, musialem sie dlugo zastanawiac. Ale nie o tym chcialem pisac. Ktoregos razu wyszly oby dwie, pozamienialy sie ciuchami i wrocila ta druga, usiadla mi na kolanach i chciala sie ze mna calowac, ja w ostatniej chwili sie zorientowalem i zapytalem, co to ma znaczyc a ona, eee, to taki zart. Dla mnie to nie byl zart, zalezy mi na tej jednej powaznie ale jak one tak do tego podchodza, to to wszystko chyba nie ma sensu. Jak wy uwazacie ?

Gość gość
zwyczajnie jak gosciu sie nie orientuje to wspolnie korzystaja z jednego no takie hobby mają a potem uwagami sie wymieniają:D

Gość gość
O jaki cnotliwy :D Co o tym mysle? Daj mi do nich numer :D

Gość gość
no a potem tej ktorej w łożku dopasuje to ta z nim zostanie niewazne ktorą poznał wczesniej

Ojtam, nie masz poczucia humoru:) Zamiast cieszyć się, że rozpoznałeś podszywa, to się użalasz. Mało tego, możesz na legalu klepać obydwie po tyłku i udawać zdziwionego. Same plusy. A jak się "pomylisz" kilka razy to same zadbają o to, żeby nie było problemu z odróżnieniem:)

Gość gośćzirytowanygość
Uzalam sie, bo dla mnie to problem. Ja sie bardzo zaangazowalem i myslalem, ze jej tez zalezy na mnie, takie numery swiadcza jednak wg mnie o tym, ze ona nie traktuje mnie powaznie a to boli.

Takie numery o niczym nie świadczą. Natomiast sposób, w jaki je interpretujesz już tak. Chłopie, miej trochę więcej dystansu do siebie. Chyba lepsza jest taka zabawa, niż gdyby "dla żartu" przytulała się z innym facetem - choćby własnym kuzynem, którego nie znasz. To byłoby żałosnym przegięciem i w takiej sytuacji zrozumiałbym Twoje żale.

Gość gość
Malo stanowczy - wcale to nie jest takie smieszne . Ja bym nie chciala calowac sie z bratem faceta nawet gdyby wygladal tak samo . Nie rozumiesz o co chodzi ? Czy nie dojrzales jak te dwie dziewczynki ?

po pierwsze, najpierw pomyslalam, ze to nastyolatki i stad takie zarty, jesli jednak sa one dorosle, to kuwa idiotki. sama jestem z blizniaczek,ale dwujajowych, kiedys bylysmy baaardzo do siebie podobne i robilo sie jaja, ale w podstawowce.

Gość zirytowanygość
Dzieki, widze, ze jednak ktos tu mnie rozumie, powiedzialem jej, ze to bylo totalne przeciagniecie, inaczej wyobrazam sobie relacje z "kobieta mojego zycia", zeby to wszystko sobie przemyslala, ze teraz nie wiem, czy jak wychodzilo na poczatku do "wyznan", to rozmawialem z nia , czy z siostra. Ona stwierdzila, ze jestem konserwatysta i nie znam sie na zartach.

Gość gość
Takie numery to brak szacunku do partnera i wykorzystywanie . Kazdy by sie poczul wykorzystany w takiej sytuacji .

Gość gość
Tez myślę ze ona nie traktuje tego poważnie, gdyby jej zależało to byłaby zazdrosna i nie dopuściłaby do tego, żeby jej siostra kleiła sie do jej faceta w ramach ,,żartów".

16:47 - ja też nie chciałbym się całować z bratem partnerki:P Nie wiem skąd pomysł, że wszyscy są dorośli, bo dla mnie to wygląda właśnie na zabawy małolatów, z topikiem autora włącznie - uważasz, że dorosły facet zakładałby taki temat? I być może nie zauważyłaś, ale siostra dziewczyny nie pocałowała się z autorem. Skąd wiesz czy nie wycofałaby się w ostatniej chwili? Podsumowując - małolaty się zgrywały, a autorowi (w podobnym wieku) to się nie spodobało. Ojej, ojej.

Gość gość
Ja miałem doświadczenia z bliźniaczkami, ale nie opowiem. Niech zostanie to tylko w mojej pami. Ale było cudownie...

Gość gość
22:26 MS - dobra , dobra ;) . Podjarales sie tematem i tym , ze siostra blizniaczka chciala sie calowac ;) . Nawet przez sekunde nie pomyslales trzezwo , wyobrazajac sobie swojego brata calujacego sie z twoja dziewczyna . Tylko wyobraziles sobie posiadanie dwoch siostr ;) . Oj Stanowczy , wy faceci jestescie prosci jak budowa cepa .

Gość gość
...bo logicznym jest , ze w odwrotnej sytuacji nie pozwolilbys zeby twoj brat sie zblizyl do twojej dziewczyny . Ale ty juz w glowie miales calowanki / macanki z druga siostra ;) :p

Gość gość
Hahaha, ktos tu sie sam podjaral jak gowniarz:D Masz 15 lat czy jeszcze nie?:P

Gość gość
Tylko faceci sa tacy durni :D

Gość gość
'Tylko faceci sa tacy durni' X no ale gdyby twojego tatus nie byl taki 'durny', nie zaswedzial go pisior i nie wlazlby na twoja mame to by ciebie dziecko nie bylo. wogole gdyby nie bylo tych 'durnych' facetow uganiajacych sie za kobietami nie bylo by ludzkosci. przeciez o wiele lepiej posiedziec przy tv z piwkiem w reku by bylo

Gość gość
Ludzkością rządzą popęd seksualny i instynkt macierzyński. Gdyby tego nie było ludzkość by wyginęła wiec proszę troche respektu.

Gość gość
Wspolczuje autorowi, wiem jak to jest byc zakochanym. Na szczescie wyleczylem sie z tego i na chwile obecna korzystalbym z oby dwu szparek.

Gość ziry6towanygość
Nie potrafie sie rozdwoic, kocham tylko ta jedna.

Gość gość
06:25 rzy* am . Dobrze , ze sobie z takich jak wy jaja robia .

Gość gość
05:24 piszac " tylko faceci sa tacy durni " , chodzilo o wypowiedz 00:58 . Takim tematem to moze sie tylko podjarac durny facet .

Gość gość
baby bliźniaczki są straszne! jedna zabrała mi pracę, manipulowała, kłamała, podkładała świenie itd. itp. Dziś, kiedy ją widzę, przechodzą mnie dreszcze!

Gość Teppic    No1
Współczuję niskiej tolerancji i aż żałuję, że ta śmieszna i niecodzienna akcja nie przydarzyła się komuś, kto bardziej potrafi to docenić.

Gość gość
17.31 docenić? Pewnie gdybyś Ty miał brata bliźniaka to nie pozwolilbys zeby on pocałował Twoja dziewczyne? Oczywiście w wypadku gdyby nie była tylko zapchajdziura a kobieta na której bardzo Ci zależy. Postaw się na miejscu autora!

Gość Teppic     No1
Stawiam się. Będąc na miejscu autora, czyli mając do czynienia z bliźniaczkami, zachowywałbym się inaczej, niż on. Bliźniaczki jednojajowe to osoby, które mają nawet i 90% identycznego kodu genetycznego (w ramach tej puli, którą otrzymują od rodziców i która definiuje, jakie są), nawet z punktu widzenia biologii jest większa szansa czuć podobnie wobec obu "osobników". Ale to całkowicie nieważne. Ważne dla mnie jest, że autor obraził się na swoją połówkę o to, co prawdopodobnie wyszło od niej jako wyraz zaufania do niego. A jeśli nie, to o żart, którego obiektem można stać się tak rzadko, że aż bym chciał przy tym być. Wy macie swoje pojęcie na temat tego, kto tu jest niedojrzały, ja swoje. Autorze, uważam, że jedyne, co cię boli, to ego. Ego często boli bez faktycznego powodu, bo ludzie są płytcy.

Gość zirytowanygość
Ego czy nie ego, mam weazenie, ze one sie po prostu ze mna bawia i to jest moj bol.

Gość gość
Ważne dla mnie jest, że autor obraził się na swoją połówkę o to, co prawdopodobnie wyszło od niej jako wyraz zaufania do niego. A jeśli nie, to o żart, którego obiektem można stać się tak rzadko, że aż bym chciał przy tym być. X Haha . Zaraz padne ze smiechu .