Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ćwiczenia na zmniejszenie biustu o jeden rozmiar?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu schudłam parę kilogramów. Jestem dosyć niska, teraz mam szczupłą sylwetkę. Tłuszcz spaliłam, ale niestety został mi jeden problem- biust ani drgnął! Uważam, ze teraz wygląda to bardzo nieproporcjonalnie. Oczywiście, panowie się oglądaja za mną w pracy, poniewaz panom podobają się większe biusty, mnie niestety nie, uwazam, ze teraz przy wzroście 158 i rozmiarze bisustu C wyglądam karykaturalnie! Chciałabym bardzo, by mój biust zmalał chociaz o jeden rozmiar. Oczywiście, na operacje mnie nie stać, więc szukam jakichś naturalnych metod- np. ćwiczeń. Co polecacie?

Gość gość Piotr
Masz idealne cycusie do seksu hiszpańskiego studentko:) Klientom to się podoba kotku Nie pomniejszaj cycuszków kotku:)

Gość Kamila

Jestem po zabiegu zmniejszania piersi i muszę przyznać, że zostałam otoczona dobrą opieką lekarską przez Panią dr Aldony Stachury  Krakowie 

. Sam zabieg wydawał mi się bardzo skomplikowany i nie ukrywam bałam się jak to będzie już po i jak będą wyglądały moje piersi. Dziś jestem naprawdę zachwycona swoim wyglądem i nie zmieniłabym decyzji o wykonaniu tego zabiegu na 100%.